Novosti

Promocija vina podruma "Petijević" (Video)

Objavi na Facebook profilu

Promocija vina trebinjskog Podruma "Petijević" održala se u kafeu "Klub", treću godinu uzastopno. Ovaj put, promovisana su vina vranac i žilavka, najpoznatije autohtone vrste sorte.

U uvodnom djelu večeri prikazan je promotivni film ovog priznatog vinskog podruma, a vlasnik, Ranko Petijević uručio je zahvalnice svojim saradnicima i ljudima za koje smatra da su doprinjeli promovisanju Trebinja kao turističke destinacije.

Zahvalnice je dodjelio Đorđiju Odaviću poznatom trebinjskom arheologu, koji je svoj radni vijek posvetio otkrivanju i predstavljanju starina sa kojima Trebinje raspolaže i sa kojima može parirati mnogim turističkim destinacijama, Igoru Škeru predsjedniku Planinarskog društva "Vučiji zub", neumornom planinaru koji se posvetio obilasku trebinjskih brda i planina, i mnogo učinio na markiranju pješačkih staza, kao i i očuvanju izdašne prirode ovog grada.

Zahvalnicu je dobio trebinjski "Lokoportal" i novinar Nebojša Kolak. U drugom, mnogo dužem, dijelu večeri, nastupio je Srđan Lučić iz Herceg Novog, koji je sa svojim kolegama iz Beograda, Tate acustic & Electro, napravio izuzetnu atmosferu do jutarnjih časova.

Inače, vinarija "Petijević" okončala je izuzetno uspješnu vinsko - turističku godinu, što je i prepoznato od Turističke organizacije RS, za šta je Podrum vina "Petijević" nagrađen zahvalnicom za promociju turizma Republike Srpske .

Prilog Nebojše Kolaka za gradtrebinje.com


Trebinje na Guglu:

Dobro došli u Trebinje

Trebinje je drugi po veličini grad u Hercegovini i administrativno privredni centar istočne Hercegovine. Nalazi se na krajnjem jugu entiteta Republika Srpska (BiH). Ima nešto manje od 40.000 stanovnika. Smješten je na rijeci Trebišnjici, ispod planine Leotar, na nadmorskoj visini od 270 metara. Za Trebinje se kaže da je grad sunca i platana. Danas se smatra jednim od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini.

Coordinates: 42°7112′N 18°3425′E

Latitude: 42.711200000000010000

Longitude: 18.342499999999972000

Location: Trebinje within Republic of Srpska; Bosnia and Herzegovina