SVADBENI SALONI

"Afrodita"

Objavi na Facebook profilu

U vremenu zahtjevnih ugostiteljskih standarda, kada su usluga i ambijent najvažniji činioci svakog ugostiteljskog objekta kvaliteta, naš svadbeni salon, rješenje je koje može odgovoriti zahtjevima najprobirljivijih klijenata.

Svojim modernim arhitektonskim rješenjem, kapacitetom i uslugom, Svadbeni salon Afrodita proizvod je naše volje i riješenosti da gostima ponudimo konačno moderan ugostiteljski objekat koji ce zadovoljiti svačiji ukus.

Sa kapacitetom od preko 500 gostiju, prostranim parkingom, klima uredjajima, modernom opremom enterijerom, te hotelskom uslugom unutar samog kompleksa ulazimo u korak sa svjetskim standardom stvarajući svojevrstan brend u ugostiteljstvu, sa akcentom na organizaciju svadbi.

Uzimajući u obzir našu poziciju, organizaciju i kapacitete, pretendujemo ka liderskoj poziciji u pružanju usluga organizacije vaših najljepših trenutaka.

Nas menadžment tim pobrinuće se za izbor usluga koje će biti u službi vaše što kvalitetnije organizacije.

Afrodita, grčka boginja ljubavi, krunisaće Vašu ljubavnu vezu, trenutcima koje nećete zaboraviti!!!

Lokacija:

Trebinje na Guglu:

Dobro došli u Trebinje

Trebinje je drugi po veličini grad u Hercegovini i administrativno privredni centar istočne Hercegovine. Nalazi se na krajnjem jugu entiteta Republika Srpska (BiH). Ima nešto manje od 40.000 stanovnika. Smješten je na rijeci Trebišnjici, ispod planine Leotar, na nadmorskoj visini od 270 metara. Za Trebinje se kaže da je grad sunca i platana. Danas se smatra jednim od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini.

Coordinates: 42°7112′N 18°3425′E

Latitude: 42.711200000000010000

Longitude: 18.342499999999972000

Location: Trebinje within Republic of Srpska; Bosnia and Herzegovina