Hotel "PLATANI 2"

Hotel "PLATANI 2"

Objavi na Facebook profilu

 
  • Lokacija: Trebinje - centar grada
  • Kategorija:
  • Tip: Hotel

Hotel Platani 2 nalazi se na samo 40 m. od Hotela Platani 1 , na glavnom Gradskom trgu u Trebinju. Hotel Platani 2 raspolaže sa 20 soba i dva apartmana modernog dizajna, koji svojim komforom i opremljenošću, gostima omogućavaju udoban i prijatan odmor. Hotel posjeduje sopstveni čuvani parking.

Hotel Platani 2 raspolaže sa 20 soba i dva apartmana modernog dizajna, koji svojim komforom i opremljenošću, gostima omogućavaju udoban i prijatan odmor. Sve sobe su opremljene klima uređajima, posjeduju kablovsku TV, mini barove, sefove i besplatni bežični pristup internetu.

Sobe su prostrane i namjenjene kako poslovnom svijetu tako i osobama željnim odmora i opuštanja. Dizajnirane su tako da svojom elegancijom i praktičnosti zadovolje i najprobirljivije goste.

U sastavu Hotela Platani 2 nalazi se restoran sa prelijepom ljetnom baštom. Za one koji uživaju u hrani i čaši dobrog vina, za one kojima je svaki obrok događaj za sebe, Restoran Platani 2 je pravi izbor.

Za reputaciju, koja je široko poznata, zaslužni su vrhunski majstori kulinarstva i raznovrsna ponuda jela koja koja se pripremaju po vrhunskoj recepturi. Gostoljublje domaćina i osoblja, bogata ponuda, besprijekorna usluga i pozitivna energija na ovom mjestu nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Na samom Gradskom trgu, izgrađenom u starom mediteranskom stilu, nalazi se Ljetna bašta Hotela Platani 2. Kao i u svim mediteranskim gradovima, trgovi su mjesto okupljanja i druženja lokalnog stanovništva i dragih nam gostiju. Ispred Ljetne bašte 2 nalazi se Spomenik oslobodiocima Trebinja, kao i Glavna gradska pijaca.

Lokacija:

Hotel PLATANI 2 - Galerija

 

KONTAKT

HOTEL "PLATANI 2"

Kralja Petra prvog oslobodioca

Telefon: +387 59 270 420

Telefon: +387 65 274 050

www.hotel-platani-trebinje.com

Trebinje na Guglu:

Dobro došli u Trebinje

Trebinje je drugi po veličini grad u Hercegovini i administrativno privredni centar istočne Hercegovine. Nalazi se na krajnjem jugu entiteta Republika Srpska (BiH). Ima nešto manje od 40.000 stanovnika. Smješten je na rijeci Trebišnjici, ispod planine Leotar, na nadmorskoj visini od 270 metara. Za Trebinje se kaže da je grad sunca i platana. Danas se smatra jednim od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini.

Coordinates: 42°7112′N 18°3425′E

Latitude: 42.711200000000010000

Longitude: 18.342499999999972000

Location: Trebinje within Republic of Srpska; Bosnia and Herzegovina