Motel "AĆIMOVIĆ"

Motel "Aćimović"

Objavi na Facebook profilu

 
  • Lokacija: Trebinje - kod južne obilaznice
  • Kategorija:
  • Tip: Motel

Motel "Aćimović" smješten je u mirnoj zoni grada, pored rijeke Trebišnjice. Od centra Trebinja udaljen je svega pet minuta laganog hoda. Raspolaže sa ukupno 80 ležajeva smještenih u 26 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba i apartmana.

U sklopu objekta nalazi se cafe bar na otvorenom (ljetna bašta) , savršeno mjesto za susret s prijateljima, poslovnim partnerima ili jednostavno za opuštanje uz miran i ugodan ambijent.

Klimatizovani cafe Motela kapaciteta 100-tinjak sjedećih mjesta savršen je za održavanje porodičnih svečanosti. Cafe bar je također idealno mjesto za druženje u ranim večerima, s magičnim pogledom na zalazak sunca.

Ukusno namještene sobe, spoj su tradicijskog i modernog stila na zadovoljstvo najzahtjevnijih svjetskih putnika. Sve sobe su opremljene bežičnim brzim internet pristupom, mini barom, vrhunskom i TV-om sa odabranim kablovskim programima.

Kada dođete u naš motel, ljubazno osoblje će vam smjestiti prtljag u sobu koju odaberete, a Vi možete obići motel u kojem ćete se odmoriti i uživati narednih dana. Naš motel je spoj modernog i tradicionalnog, lokalnog, autohtonog izgleda.

Tražite li mir i privatnost u Trebinju, samo nekoliko koraka od Starog mosta obratite nam se. Naše ugostiteljsko iskustvo i prijateljski pristup svakom gostu najbolja su garancija opuštanja i kvalitetnog odmora u Trebinju.

U podzemlju se nalazi prostrana garaža sa preko 20 parking mjesta.

Naša misija i imperativ je zadovoljan i nasmijan gost.

Lokacija:

Motel AĆIMOVIĆ - Galerija

Motel "KONAK" Mosko

KONTAKT

Motel "AĆIMOVIĆ"

Rastoci bb

Telefon/Faks:  +387 59 260 555

Mobilni: +387 65 520 297

www.hotelacimovic.com

Trebinje na Guglu:

Dobro došli u Trebinje

Trebinje je drugi po veličini grad u Hercegovini i administrativno privredni centar istočne Hercegovine. Nalazi se na krajnjem jugu entiteta Republika Srpska (BiH). Ima nešto manje od 40.000 stanovnika. Smješten je na rijeci Trebišnjici, ispod planine Leotar, na nadmorskoj visini od 270 metara. Za Trebinje se kaže da je grad sunca i platana. Danas se smatra jednim od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini.

Coordinates: 42°7112′N 18°3425′E

Latitude: 42.711200000000010000

Longitude: 18.342499999999972000

Location: Trebinje within Republic of Srpska; Bosnia and Herzegovina