Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Objavi na Facebook profilu

"GradTrebinje.com - Vaš vodič kroz grad" - omogućava vam korištenje sadržaja i usluga svoje veb prezentacije pod dole navedenim uslovima. Ovi Uslovi korištenja se primjenjuju na sve sadržaje veb sajta GradTrebinje.com kao i na YouTube, Facebook, Twitter i Google+ nalog.

Smatra se da je svako lice koje pristupi ovom veb sajtu ili bilo kom njegovom dijelu u potpunosti upoznato sa Uslovima korištenja, kao i svim eventualnim rizicima, te da iste razumije i prihvata u cijelosti, kao i da sadržaj i usluge ovog veb sajta koristi isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Autorska prava

GradTrebinje.com je jedini vlasnik autorskih prava svih dostupnih sadržaja. Neovlašteno korištenje bilo kog dijela ovog veb sajta bez dozvole  (uključujući, neovlašteno korištenje od strane posjetilaca u svrhe koje nisu lične, prenos bilo kog dijela veb sajta u drugim medijima i sl.) smatra se kršenjem autorskih prava, te je u tom slučaju GradTrebinje.com ovlašten da ostvari sudsku zaštitu svojih prava i zahtijeva odgovarajuću naknadu štete.

GradTrebinje.com zadržava pravo izmjene, ukidanja (privremenog ili trajnog) bilo kog sadržaja na veb sajtu bez obaveze prethodne najave.

Zaštita privatnosti

GradTrebinje.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetilaca veb sajta. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku koji posjećuju naš veb sajt, GradTrebinje.com neće davati na uvid trećoj strani.

Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju teškog kršenja Uslova korištenja.

Izmjene i dopune Uslova korištenja

GradTrebinje.com zadržava pravo izmjene i dopune ovih Uslova korištenja u bilo kom trenutku, bez prethodne najave. GradTrebinje.com neće biti odgovorna za moguće posljedice koje proisteknu iz takvih promjena.

GradTrebinje.com tim

 

Podijeli ovu stranicu sa drugima...

Trebinje na Guglu:

Dobro došli u Trebinje

Trebinje je drugi po veličini grad u Hercegovini i administrativno privredni centar istočne Hercegovine. Nalazi se na krajnjem jugu entiteta Republika Srpska (BiH). Ima nešto manje od 40.000 stanovnika. Smješten je na rijeci Trebišnjici, ispod planine Leotar, na nadmorskoj visini od 270 metara. Za Trebinje se kaže da je grad sunca i platana. Danas se smatra jednim od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini.

Coordinates: 42°7112′N 18°3425′E

Latitude: 42.711200000000010000

Longitude: 18.342499999999972000

Location: Trebinje within Republic of Srpska; Bosnia and Herzegovina