Grad Trebinje
Izdvojeno Region

Tražite posao? Pogledajte izdvojenih deset prilika u Dubrovniku

Pogledajte kojih 10 pozicija su istaknute samo za vas tokom ove sedmice!

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) u Srebrenom (Dubrovnik). Potrebna je srednja škola, a iskustvo u trgovini je prednost. Nudi se redovna primanja, bonovi za obrok, bonusi za prodaju i popusti za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 13.2.2024.

ZONA traži Čistačicu (m/ž) u Opuzenu. Posao zahtjeva 10 sati rada tjedno. Bez naknade za smještaj i prijevoz. Prijavite se putem linka do 24.2.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Studenac d.o.o. traži Specijalista novih otvaranja i preuređenja poslovnica (m/ž) za rad u cijeloj Hrvatskoj. Posao uključuje naručivanje i prijem robe, izlaganje robe, postavljanje cijena i praćenje otvaranja trgovina. Potrebna je srednja stručna sprema, a nude podršku, mogućnost usavršavanja i razvoj kroz edukacije. Prijavite se putem linka do 16.2.2024.

CCPORTER Sp. z o.o. traži Specijalista Prodaje (m/ž) s iskustvom u call centru za rad od kuće. Potrebno je odlično poznavanje hrvatskog i engleskog jezika (razina B2). Nude konkurentnu plaću, bonuse, rad od kuće, opremu za rad i obuku. Prijavite se putem linka do 23.2.2024.

Tvrtka MOZAIK d.o.o. za trgovinu i usluge traži 2 Bookera (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao obuhvaća prodaju turističkih usluga. Potrebna je završena osnovna škola, srednja škola (3 ili 4 godine) te minimalno 1 godina radnog iskustva. Posao je na određeno, sezonski, u punom radnom vremenu. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Poslodavac LUČICA-LUMBARDA putnička agencija d.o.o. traži 5 kuhara/kuharica za rad u Lumbardi. Potrebna je osnovna škola ili srednja škola (3 ili 4 godine) te 1 godina radnog iskustva. Nudi se radno vrijeme puno radno vrijeme, a smještaj i prijevoz nisu osigurani. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

HUP-ZAGREB traži Voditelja animacije (m/ž) u Mlinima. Potrebna srednja škola, 2 godine iskustva. Nudi se puno radno vrijeme, smještaj, bez prijevoza. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Manpower Hrvatska traži Specijaliste za promociju novih tehnologija (m/ž) za A1 Hrvatska d.o.o. na području Zadra, Metkovića, Pakoštana i Biograda na Moru. Posao uključuje terensko informiranje korisnika o novim tehnologijama uz razne pogodnosti i beneficije. Prijavite se putem linka do 4.3.2024.

Booking Agent d.o.o. traži Referenta prodaje i marketinga (m/ž) za turističku agenciju u Dubrovniku. Posao uključuje rad u agencijskim djelatnostima u turizmu, teži profesionalnom usavršavanju, fleksibilan je i uključuje stvaranje novih proizvoda i usluga na tržištu. Potrebno je izvrsno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka do 15.2.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Srećno!

Povezane vijesti

Oglas za posao: Kurir/dostavljač

admin

Oglas za posao: Vozač/Skladištar

admin

Oglas za posao: Potrebni berači

admin

BOGATA PONUDA POSLOVA Traže se vozači, dostavljači, portiri, pa čak i sushi majstori

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 24.4.2024. godine

admin

Nude smještaj, obroke, napredovanje, stimulacije… Poslodavci su široke ruke, pred sezonu svi su u potrazi za radnicima

admin

Komentar