Grad Trebinje
Izdvojeno Hercegovina

Ćurić: Srbi u Mostaru imaju punu podršku iz Trebinja

Nosilac Liste „Ostajte ovdje-Zajedno za naš Mostar“ Velibor Milivojević danas je u društvu gradonačelnika Grada Trebinja Mirka Ćurića i zamjenice gradonačelnika Slađane Skočajić obišao nekoliko srpskih povratničkih porodica u naselju Potoci na sjeveru Mostara.

Milivojević je rekao da je sa sugrađanima razgovarao o svim poteškoćama koje imaju povratničke porodice u Mostaru.

„Sagledali smo mogućnosti i potrebe ovoga stanovništva te smo sigurni u vremenu koje dolazi i organizujući srpsku zajednicu da ćemo doći do svake porodice i život u ovome kraju učiniti boljim“, poručio je Milivojević.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić istakao je da je i on, kao i raniji načelnici hercegovačkih opština, u Mostaru ne da bi se miješali u izborni proces u Mostaru već da bi svom narodu dali podršku.

„Ne treba da se dijelimo ionako nas nema dovoljno i svakog dana nas je manje. Ovo je trenutak da pokažemo Mostaru jedinstvo, a kada se Mostar složi to treba da bude primjer i ostalim opštinama i gradovima da se ljudi dokazuju radom i djelima a ne samo pričom“, rekao je Ćurić.

On  je istakao da je veoma dobro to što su se dvije najveće stranke iz RS-a, SNSD i SDS,  u Mostaru ujedinile u zajedničkom nacionalnom interesu.

Ćurić je naglasio da će Srbi u Mostaru i u narednom periodu imati punu podršku Trebinja, te naglasio da je za srpsku zajednicu veoma važno da izaberu svoga predstavnika koji će se boriti za njihove interese.

Top portal

Povezane vijesti

Ćurić: Nadležni da rasvijetle paljevinu vozila i kazne počinioce

admin

Trebinje dobija centar kao u Petnici

admin

VAKCINACIJA KLJUČ ZA OKONČANJE PANDEMIJE Milinković pozvao građane da se prijave

admin

Šta se očekuje od izbora u Nikšiću (Video)

admin

POLOŽENI VIJENCI NA SPOMENIK BRANIOCIMA TREBINJA Ćurić: Sloga brani Srpsku u miru, kao što je i u ratu

admin

Božićna i novogodišnja čestitka gradonačelnika Mirka Ćurića (Video)

admin