Grad Trebinje
Izdvojeno Hercegovina

Ćurić: Srbi u Mostaru imaju punu podršku iz Trebinja

Nosilac Liste „Ostajte ovdje-Zajedno za naš Mostar“ Velibor Milivojević danas je u društvu gradonačelnika Grada Trebinja Mirka Ćurića i zamjenice gradonačelnika Slađane Skočajić obišao nekoliko srpskih povratničkih porodica u naselju Potoci na sjeveru Mostara.

Milivojević je rekao da je sa sugrađanima razgovarao o svim poteškoćama koje imaju povratničke porodice u Mostaru.

„Sagledali smo mogućnosti i potrebe ovoga stanovništva te smo sigurni u vremenu koje dolazi i organizujući srpsku zajednicu da ćemo doći do svake porodice i život u ovome kraju učiniti boljim“, poručio je Milivojević.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić istakao je da je i on, kao i raniji načelnici hercegovačkih opština, u Mostaru ne da bi se miješali u izborni proces u Mostaru već da bi svom narodu dali podršku.

„Ne treba da se dijelimo ionako nas nema dovoljno i svakog dana nas je manje. Ovo je trenutak da pokažemo Mostaru jedinstvo, a kada se Mostar složi to treba da bude primjer i ostalim opštinama i gradovima da se ljudi dokazuju radom i djelima a ne samo pričom“, rekao je Ćurić.

On  je istakao da je veoma dobro to što su se dvije najveće stranke iz RS-a, SNSD i SDS,  u Mostaru ujedinile u zajedničkom nacionalnom interesu.

Ćurić je naglasio da će Srbi u Mostaru i u narednom periodu imati punu podršku Trebinja, te naglasio da je za srpsku zajednicu veoma važno da izaberu svoga predstavnika koji će se boriti za njihove interese.

Top portal

Pratite nas i putem Vibera

Povezane vijesti

Ćurić: Nadležni da rasvijetle paljevinu vozila i kazne počinioce

admin

Trebinje dobija centar kao u Petnici

admin

VAKCINACIJA KLJUČ ZA OKONČANJE PANDEMIJE Milinković pozvao građane da se prijave

admin

Šta se očekuje od izbora u Nikšiću (Video)

admin

POLOŽENI VIJENCI NA SPOMENIK BRANIOCIMA TREBINJA Ćurić: Sloga brani Srpsku u miru, kao što je i u ratu

admin

Božićna i novogodišnja čestitka gradonačelnika Mirka Ćurića (Video)

admin