Grad Trebinje
Izdvojeno Region

AKO VAM TREBA POSAO, POGLEDAJTE Donosimo oglase za poslove u Dubrovniku i okolini

S  pr(a)vog mjesta u potrazi za poslom – portala posao.hr dolaze najnovije vijesti s tržišta rada, a s njima i sedmičnih top 10 poslovnih ponuda. Srećno pri zapošljavanju!

Jet2 Holidays zapošljava na poziciji Turistički predstavnik / Služba za korisnike (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. U opisu posla nalazi se stvaranje uspomene za goste preporučujući im lokalne atrakcije i znamenitosti po njihovim individualnim potrebama. Možete se prijaviti do 16.09.2023. putem brze prijave.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača / Blagajnika (m/ž) u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, primanja mjesečnih stimulacija za ostvarene ciljeve, dinamičan rad u rastućoj kompaniji te mogućnost profesionalnog razvoja. Možete se prijaviti do 31.08.2023. putem brze prijave.

Ban d.o.o. traži Konobara (m/ž). Radi se o sezonskom poslu, a potrebna su 2 djelatnika. Potrebno je da kandidati govore engleski jezik  te da imaju 1 godinu radnog iskustva. Mjesto rada su Miočići. Prijaviti se možete do 28.08.2023. putem linka.

ViveLaCar Zagreb d.o.o. zapošljava PHP Backend Developera (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Prijave se zaprimaju do 12.09.2023. Radi se o zadacima poput razvoja novih značajki u platformi za e-commerce. Poslodavac nudi konkurentnu plaću, besplatne edukacije i teambuilding aktivnosti. Prijavite se putem linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži  Studenta za rad u restoranu (m/ž). Traže fleksibilne, otvorene i odgovorne kandidate koji vole usvajati nova znanja. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok i isplatu punog iznosa prijevoza. Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj, a prijaviti se možete do 13.09.2023. putem linka.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Savjetnik za podršku korisnicima na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada uključuje cijelu Hrvatsku. U opisu posla nalazi se stručna pomoć u rješavanju poteškoća s proizvodima ili uslugama kompanije. Poslodavac osigurava konkurentna fiksna primanja s mjesečnim bonusima ovisno o učinku. Prijaviti se možete do 30.08.2023. putem linka.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač kamiona s labudicom za specijalne terete (m/ž). Ovaj se posao obavlja u cijeloj Hrvatskoj. U opisu posla se nalazi prijevoz specijalnog tereta u međunarodnom prometu (EU i treće zemlje). Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja i stimulativna primanja. Prijaviti se možete do 15.09.2023. putem linka.

Manpower traži Prodavača na sezoni (m/ž). Od kandidata se očekuje komunikativnost, spremnost na rad i odgovoran pristup poslu. Poslodavac nudi besplatan smještaj, plaćene troškove prijevoza i mentorstvo za lakši početak posla. Mjesto rada je hrvatska obala i otoci. Prijaviti se možete do 31.08.2023. putem linka.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj, a prijave se zaprimaju do 01.09.2023. U opisu posla nalazi se osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika. Prijavite se putem linka.

ALFAPLAN GRAĐENJE d.o.o. zapošljava Tesara (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Od kandidata se očekuje 5 godina radnog iskustva. Poslodavac nudi zajednički smještaj i u cijelosti pokriva troškove prijevoza. Prijaviti se možete do 31.08.2023. putem linka.

Zavirite i na posao.hr web-stranice. Možda baš danas pronađete posao koji želite! Srećno!

Povezane vijesti

KONZUM TREBINJE: Otvorena dva radna mjesta

admin

Hotel Nar zapošljava konobara

admin

Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute ove sedmice i započnite svoju novu karijeru!

admin

Oglas za posao: Kurir/dostavljač

admin

Oglas za posao: Vozač/Skladištar

admin

Oglas za posao: Potrebni berači

admin

Komentar