Grad Trebinje
Estrada i Jet Set

Aleksandra Prijović završila u hrvatskom Dnevniku: “Kako je Srpkinji to uspelo, a hrvatskim muzičarima nije?”

Ovim uspjehom rijetko ko može da se pohvali. Pjevačica Aleksandra Prijović nakon što je njen treći koncert u zagrebačkoj Areni rasprodat u jednom danu, zakazala je još jedan, četvrti. Da je ovo ogroman uspjeh govori i činjenica da je Aleksandra završila i na hrvatskoj televiziji, gde su se komšije čudile velikom uspjehu poznate pjevačice.

– Više od 50.000 ljudi želi u Zagrebu da ide na koncert srpske pjevačice Aleksandre Prijović. Zagrebačku Arenu pjevačica je rasprodala i treću noć zaredom, pa je otvorila i četvrtu – rekli su spikeri u Dnevniku hrvatske televizije Nova.

– Kako je mladoj Srpkinji to uspjelo, a mnogim hrvatskim muzičarima nije?  Sa 28 godina mogla bi četiri puta zaredom pjevati u zagrebačkoj Areni – dodali su u prilogu, a potom upitali zagrepčane šta misle o njoj.

“Čula sam za nju, naravno, idem na drugi koncert, uspela sam rezervisati karte”, “to je Aleksandra Prijović, znamo za nju jer će imati koncerte”, “jako je popularna i među mlađima i starijima, ne čudi ovaj uspeh”, rekli su građani Zagreba pred kamerama.

showbuzz.hr

Komentar