Grad Trebinje
Region

Andrija Mandić odao priznanje premijeru Spajiću

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić odao je priznanje premijeru Milojku Spajiću. navodeći da su ostvareni impresivni rezultati.

– Da su rezultati, koje je parlamentarna većina, zajedno sa Vladom, ostvarila u tri mjeseca, impresivni, pokazuju pohvale koje stižu sa međunarodnih adresa, istakao je Mandić, dodajući da Vlada predano radi na mnogim stvarima.

Predsjednik crnogorske Skupštine je odao priznanje premijeru Spajiću i zbog realizacije popisa.

Mandić se, u intervjuu RTV Podgorice i TV Crne Gore, osvrnuo i na nedavnu posjetu Briselu i susrete sa evropskim parlamentarcima koji, kako je istakao, vrednuju rezultate ostvarene u Crnoj Gori u protekla tri mjeseca.

„Sa tih adresa dugo se na Crnu Goru gledalo kao na zemlju u kojoj ne može da se dođe do većine i krene naprijed. Kada govorim o izboru sudije Ustavnog suda, članova Sudskog savjeta ili Vrhovnog državnog tužioca, prvenstveno smatram da je to potreba Crne Gore i rezultat koji treba da isporučimo građanima. Ali taj rezultat se veoma visoko vrednuje u Briselu. Uspjeli smo da u tri mjeseca uradimo što nije uspjelo u prethodna tri saziva”, kazao je Mandić, prenosi portal RTCG.

(BN) 

Komentar