Grad Trebinje
Republika Srpska

“AUTO JOŠ NISMO DOBILI” Vukanoviću, ipak, dozvoljeno da u Narodnoj skupštini zaposli “svog” vozača

Predsjednik liste Za pravdu i red, Nebojša Vukanović, ipak je dobio dozvolu da, kao šef Kluba poslanika u Narodnoj skupštini RS, zaposli svog vozača, saznaje Srpskainfo.

Mada je ranije iz Narodne skupštine bila informacija da Vukanović neće moći da zaposli ličnog vozača, sada su nam rekli da je ta “procedura u toku”.

– Vukanović, kao i svi šefovi klubova, ima pravo da zaposle ličnog vozača, s tim što je njegovo zaposlenje u Narodnoj skupštini vezano za mandat Vukanovića. Međutim, neće moći da zaposli svoju sekretaricu – kaže naš izvor u NSRS.

Vukanović je za Srpskainfo potvrdio da je zaposlio vozača iz Trebinja.

– On je jedan od pet braće i sestara u porodici, nikada nije radio u državnoj službi. Drugog vozača nikada ne bih prihvatio. Vozilo još nismo dobili, ali i ne treba mi – kaže Vukanović u svom stilu.

Podsjećamo, Vukanović je odmah nakon izbora, na kojima je osvojio četiri poslanička mandata, rekao da neće dozvoliti da ga voze partijski vozači drugih stranaka, te obećao da će zaposliti ljude kojima vjeruje i koji su mu odani.

Tada je iz Narodne skupštine za Srpskainfo rečeno da parlamentarna Služba već ima dovoljno profesionalnih vozača i da nema potrebe da Vukanović dovodi novog.

Slobodan Popadić/srpskainfo.com

Komentar