Grad Trebinje
Republika Srpska Video

Babalj: Papke vlast koristi kao topovsko meso, oni ne zaslužuju ovdje da sjede! (Video)

Poslanici koji su prelazeći u redove vladajućih prodali svoju ideju na najbrutalniji način nisu dostojni da sjede u klupama parlamenta Srpske, poručio je Darko Babalj, poslanik SDS u NSRS.

On kaže da su poslanici koji su izdali stranački grb i glasače poslednji koji imaju moralno pravo nekome držati moralne pridike.

“Ne želim da vrijeđam nikoga lično jer su to moje kolege, a ne spominjući predsjednika kluba US gospodina Kostadina Vasića, ne spominjući ovu ‘dobojsku grupu’ kojoj pripadaju Jošić i Marić koji su navodno zabrinuti za SDS, tu je i Milan Tubin, zatim i Babić, kao i najnoviji među njima gospodin Šešić, a tu je i moj imenjak Darko Mitrić. I kako mi njih da nazovemo? Produhovljeni mislioci koji su vidjeli da nešto ne štima u SDS ili topovsko meso SNSD“, upitao je Babalj.

Trebamo dobro razmisliti o Zakonu o političkim strankama u Republici Srpskoj, kazao je Babalj i poslanicima SNSD poručio da ne zaborave da se u životu sve vraća.

“Gospodo iz SNSD, nemojte misliti da ono što je proživjela Srpska demokratska stranka ne čeka vas. Suštinski, ključ je kako doći do rješenja da se ovo ne dešava. Ne samo SDS, već i ostalim strankama! Ovako kako su se ove moje kolege ponašale prema svom grbu, amblemu nije moralno, a oni jako dobro drže moralne pridike kako bi nešto trebalo”, navodi Babalj. 

Komentar