Grad Trebinje
Izdvojeno Video Trebinje

Bitna je želja, ljubav i podrška: Neven će trčati od Mrkonjića do Ostroga, a novac će biti dodijeljen Fondaciji Sveti Vukašin /VIDEO/

Neven Tuševljak će Božijom pomoću, da trči 120 kilometara puta od Mrkonjića do Ostroga, a mi svi kilometre možemo kupiti po dobrovoljnoj cijeni.

To može biti i 5KM, a može i dosta više. Bitna je želja, ljubav i podrška za ono što čini ovaj blagočestivi mladić, čvrsto vjerujući u vaskrslog Gospoda, koji je stvorio nebo i zemlju.

Neven sav novac dodjeljuje za rad Fondacije Sveti Vukašin, čijim je djelovanjem odnedavno upoznat i zahvalan Bogu. Neka bi Sveti Vasilije Ostroški čudotvorac brata Nevena čuvao i snažio na blagoslovenom putu, da u zdravlju, radosti i svjetlosti dočeka ulazak u Ostrošku svetinju na Njegov sveti dan 12.maja!

Pozivamo sve dobre ljude i svu omladinu da pozdravimo Nevena u Trebinju i da mu se priključimo u trčanju barem jedan kilometar, na određenoj dionici puta, prenosi ATV.

Načini kupovanja kilometara:

1) uplatom na žiro račun broj: 5517002204081161, UniKredit banka, Fondacija Sveti Vukašin; sa svrhom uplate: kupi kilometre;

2) uplatom na devizni račun, instrukcije: Fondacija Sveti Vukašin,  IBAN: BA39551700487009 SWIFT: BLBABA22;

Komentar