Grad Trebinje
Izdvojeno Region

BOGATA PONUDA POSLOVA Poslodavci nude rad od kuće, fleksibilnost, napredovanje, stimulacije…

U saradnji s portalom posao.hr donosimo top 10 sedmičnih oglasa za posao! Pogledajte o kojim se pozicijama radi. Srećno!

Dom Izgradnja d.o.o. zapošljava na pozicijama Pomoćni građevinski radnik (m/ž), Tesar (m/ž), Zidar (m/ž) i Klesar (m/ž) u Metkoviću. Naknada za prijevoz se u cijelosti isplaćuje. Prijaviti se možete do 29.10.2023. putem linka.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž) na više lokacija diljem Hrvatske. U opisu posla se nalazi osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika. Poslodavac osigurava stimulativna primanja i bonuse na plaću te službeni automobil (za potrebe rada na terenu), mobitel, laptop i tablet.Prijavite se putem linka do 04.11.2023.  

Zoom Design zapošljava Grafičkog dizajnera (m/ž) u Zagrebu ili za rad od kuće. Od kandidata se očekuje dobro poznavanje rada na računalu i radno iskustvo od 3 godine. U opisu posla se nalazi korporativni dizajn, razvoj vizualnih identiteta te razvijanje kreativnih ideja i koncepata za uređenje interijera. Prijavite se do 29.10.2023. putem linka

Manpower zapošljava Prodavača na postsezoni (m/ž) na hrvatskoj obali i otocima te u Zagrebu. Vaše odgovornosti uključuju rad na blagajni, izlaganje robe, kontrolu kvalitete i roka trajanja robe te dodatne poslove po potrebi. Poslodavac nudi mentorstvo te ugodnu i pozitivnu radnu atmosferu. Možete se prijaviti do 15.11.2023. putem brze prijave.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Corporate Sales Manager (m/ž) u Puli i cijeloj Hrvatskoj. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je za korporativnu prodaju rent-a-cara u cijeloj zemlji. Poslodavac osigurava rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji, mogućnost napredovanja te ugovor o radu na određeno vrijeme s mogućnosti neodređenog. Prijavite se do 19.11.2023. do linka

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Radnika u restoranu (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok, puni iznos prijevoza te dodatne stimulacije i nagrade ne plaću. Prijavite se do 10.11.2023. putem linka.

SAINTS HILLS d.o.o. zapošljava na poziciji Poljoprivredni radnik (m/ž) u Komarni. Radi se o obrezivanju i pljevidbi. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme te puno radno vrijeme. Prijavite se do 24.11.2023. putem linka.  

Poliklinika za neurologiju, internu medicinu i oftamologiju Glavić traži Medicinskog tehničara (m/ž) u Dubrovniku. Pružaju priliku za stjecanje iskustva na poslovima sestrinstva kroz djelatnosti poliklinike. Rad je dinamičan i u modernom ambijentu s najnovijom tehnologijom Prijave traju na linku do 17.11.2023. 

VAPEX-BAR d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Traže djelatnika ili djelatnicu za rad u novo otvorenom vape-shopu. Prijavite se na linku do 31.10.2023. 

Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj prodavaonice (m/ž) u Dubrovačko – neretvanskoj županiji. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, mjesečne stimulacije za ostvarene ciljeve, dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te druge financijske nagrade. Prijavi se do 02.11.2023. putem linka

Možda baš danas pronađete posao za sebe!

Povezane vijesti

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin

Želite poslovnu promjenu i izazov? Puno je prilika, nude se odlične satnice, plaćen smještaj, društvene aktivnosti za kolektiv…

admin

Tražite posao? Dubrovački vrtovi sunca nude više pozicija, pogledajte uslove…

admin

Hotel Nar zapošljava sobaricu

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 30.5.2024. godine

admin

Komentar