Grad Trebinje
Izdvojeno Region

BOGATA PONUDA POSLOVA Traže se vozači, dostavljači, portiri, pa čak i sushi majstori

Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.- vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ove sedmice!

Valamar Riviera d.d. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko pozicija. Poslodavac nudi tople obroke na teret poslodavca, smještaj u Kući Valamar ili mogućnost subvencioniranog najma stana, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 15.5.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Electus DGS d.o.o. traži Dostavljača robe (m/ž) za kompaniju iz prehrambenog sektora s mjestom rada u Dubrovniku ili Makarskoj. Odgovornosti uključuju dostavu robe kupcima, kontrolu robe i dokumentacije te komunikaciju s kupcima prilikom dostave. Vozačka dozvola B kategorije je uvjet, a prethodno radno iskustvo nije potrebno. Prijavite se putem linka do 9.5.2024.

Elysium Properties d.o.o. traži Sushi Majstora za rad u Mlinima, Dubrovačko-neretvanska županija. Potrebno je minimalno 2 godine radnog iskustva u kuhinji, srednjoškolsko obrazovanje te poznavanje pripreme sushi i sashimi jela. Posao je na puno radno vrijeme, s osiguranim smještajem i toplim obrokom. Prijavite se putem linka do 12.5.2024.

Lunos d.o.o. ima otvorene dvije pozicije (m/ž). Mjesto rada je na području gotovo cijele Hrvatske. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega, sklapanje ugovornog odnosa, redovita primanja te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Pucić Estates d.o.o. traži Portira (m/ž) za rad u Dubrovniku. Potrebna je srednja škola te nema potrebnog radnog iskustva. Posao je sezonski, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu. Osiguran je zajednički smještaj i prijevoz. Prijavite se putem linka do 18.5.2024.

Studenac d.o.o. zapošljava na dvije pozicije (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, mogućnost napredovanja, podršku kolega, plaćene troškove prijevoza te brojne druge bonuse. Prijavite se putem linka do 22.5.2024.

KLARISA d.o.o. traži tri Čistačice (m/ž) za sezonski posao u Dubrovniku. Posao je na puno radno vrijeme i postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Prijavite se putem linka do 17.5.2024.

Maranatha Gradnja d.o.o. traži Montera (m/ž) za rad na terenu unutar Hrvatske. Posao obuhvaća montažu Alu i PVC stolarije. Poželjno je radno iskustvo, ali nije uvjet. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 4.5.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Srećno!

Povezane vijesti

KONZUM TREBINJE: Otvorena dva radna mjesta

admin

Hotel Nar zapošljava konobara

admin

Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute ove sedmice i započnite svoju novu karijeru!

admin

Oglas za posao: Kurir/dostavljač

admin

Oglas za posao: Vozač/Skladištar

admin

Oglas za posao: Potrebni berači

admin

Komentar