Grad Trebinje
Izdvojeno Video Trebinje

Bošković za ATV: Osjećam se sjajno u Hercegovini (Video)

Proslavljena srpska odbojkašica Tijana Bošković kaže za ATV da se osjeća sjajno u Hercegovini i da nakon naporne sezone u Turskoj planira da se odmori i pripremi za reprezentativne obaveze.

“Osjećam se sjajno u Hercegovini i drago mi je što šaljemo ovakvu sliku širom Evrope, kao i to što je Hercegovina i grad Trebinje organizator ovako velikog takmičenja i manifestacije. Iskreno, srce mi je puno kad vidim ovoliki broj đaka i sportista. Nadam se da ćemo opet imati priliku da se vidimo i družimo”, kaže Bošković.

Ona ističe da veliki broj mališana na Evropskom takmičenju u odbojci za srednjoškolce joj govori da ne treba da se brinemo za budućnost.

“Voljela bih da im poručim da uživaju u sportu, druženju, sigurna sam da su stekli veliki broj prijatelja i da su ovih dana uživali u gostoprimstvu svih u Hercegovini”, kaže Bošković.

Nakon naporne sezone u Turskoj koja je trajala sedam mjeseci kaže da želi da se odmori i provede vrijeme sa porodicom i prijateljima.

“Planovi su mi da se odmorim. Tek se završila izuzetno naporna sezona, biću u narednom periodu slobodna. To vrijeme ću provesti sa porodicom, a nakon toga nas očekuje reprezentativna obaveza. Nisam bila dugo kući, mislim da je ovo prvi put da godinu dana nisam dolazila u Bileću tako da sam još srećnija da imam priliku da budem tu”, kaže Bošković.

Ona je čestitala Gačanima na osvojenoj tituli u prvenstvu BiH u odbojci.

“Nažalost, nisam uspjela da gledam utakmicu. Ispratila sam rezultat, drago mi je. Gacko ima izuzetno veliku odbojkašku tradiciju, pa nisam iznenađena što su osvojili prvenstvo BiH. Sve čestitke”, kaže Bošković.

Povezane vijesti

Odbojkašica Dajana Bošković za “Glas Srpske”: Tati Ljupku najteže padaju naši porazi

admin

“Tata mi je rekao da odmah izađem ako to uradim!” Tijana Bošković o duelu sa ROĐENOM SESTROM na prvenstvu Evrope

admin

BILEĆANKA KOJE SE PLAŠI EVROPA Tijana Bošković najbolja igračica u Ligi šampiona

admin

Komentar