Grad Trebinje
Tenis

Britanci opet udarili na Đokovića: Tužno je što je on najbolji sa 36 godina!

Britanski “Dejli mejl” ponovo je komentarisao Novaka Đokovića i ponovo u negativnom kontekstu, pošto su se zapitali gde ide današnji tenis, ako je igrač od 36 godina prvi na ATP listi. Ponovo ista, nelogična pitanja britanskog lista.

– Tužno je što je Đoković sa 36 godina prvi na svetu, kaže “Dejli mejl”. 

Ali, “Dejli mejl” ustvari citira jednog neimenovanog tenisera za koga kaže da mu se karijera protezala na kraj prošlog i početak novog milenijuma. 

Nisu objasnili zašto je Britanac, pomenuti teniser koji nije hteo da kaže svoje ime, ostao anoniman, ali je hteo da “blati” Đokovića. 

Kako to da pomogne ATP turu da maksimizuje zaradu od TV prava i sponzorstava ako broj 1 retko učestvuje. Odigrao je samo šest turnira van gren slemova u celoj sezoni do sada, navodi se u tekstu. 

“Dejli mejl” kritikuje Đokovića što ne igra često i šalje jasnu poruku da osim Alkarasa, niko ne može da ugrozi Đokovića iz Top 10. 

Što i jeste istina. 

Ostaje zagonetka da od svih aktivnih tenisera najbolji međusobni odnos sa Đokovićem ima Jirži Veseli, češki teniser koji nije ni u prvih 300 na svetu. Dva puta je slavio bez poraza, pišu oni. 

Kao zaključak izdvaja se: 

Verovatno je potrebno postepeno pucanje njegove aure kako bi dominaciji došao kraj. Ili serija povreda nekoga ko se bliži srednjem dobu. A možda bi olimpijsko zlato, jedini uspeh koji izmiče Đokoviću tokom cele karijere, pomoglo da njegov nezasiti apetit izbledi.

Novak pokazao golferske sposobnosti: Odmerio je snage sa čuvenim fudbalerom /VIDEO/

Najbolji teniser sveta Novak Đoković vreme u Italiji koristi da proveri golferske prosobnosti, pošto učestvuje na čuvenom turniru “Rajder kup”.

Novak igra na “Ol-star” meču, gde se nadmeću “Tim Monti” i “Tim Pavin”.

Srpski teniser je u “Timu Monti” sa Geretom Bejlom, Leonardom Fioravantijem, Geretom Hilbertom i Kipom Popertom, a rivali su im Tomas Perino, Ketrin Njuton, Karlos Sainc, Viktor Kruz i Adrej Ševčenko.

On je uoči meča snimljen na terenu sa bivšim fudbalerom Markom Simoneom.

Komentar