Grad Trebinje
Izdvojeno Bosna i Hercegovina

CCI POZIVA: POSTANI JEDAN OD LIDERA U BORBI PROTIV KORUPCIJE!

Centri civilnih inicijativa uputili su poziv zainteresovanim za borbu protiv korupcije u svojim lokalnim zajednicama i pozitivne promjene u svom okruženju, koji prenosimo u cjelosti.

Ukoliko ste ambiciozna osoba koja želi promjenu na bolje u svom okruženju, imate želju da se borite protiv korupcije u svojoj lokalnoj zajednici zbog koje je ugrožen javni interes i napredak zajednice, na pravom ste mjestu!

Centri civilnih organizacija (CCI) u okviru USAIDovog projekta „Podrška građanima u borbi protiv korupcije“ poziva sve zainteresovane osobe da se prijave na program za lidere u oblasti antikorupcijskog aktivizma. Cilj programa je pružiti šansu svim zainteresovanim osobama iz Bosne i Hercegovine da daju svoj doprinos u borbi protiv korupcije kroz aktivan angažman i praktičan rad u lokalnoj zajednici.

Nudimo vam:

  • besplatnu edukaciju
  • priliku za sticanje iskustva
  • mentorstvo
  • priliku za angažman nakon obuke uz novčanu naknadu
  • i nova poznanstva!

Više informacija i prijava dostupni su putem linka:

https://forms.gle/b9JGGmCGSxhVmTct6

Rok za prijave je ponedjeljak, 27.06.2022. godine do 12:00h.

Petogodišnji projekat „Podrška građanima u borbi protiv korupcije (ACFC)“ provode Centri civilnih inicijativa (CCI), kao glavni implementator, te Transparency International BiH (TIBiH) i Centar za razvoj medija i analize (CRMA) kao partneri na projektu, a podržan je od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Projekat se implementira u periodu septembar 2019 – septembar 2024. godine. Cilj projekta ACFC je povećati učešće građana u borbi protiv korupcije. Sve projektne aktivnosti su dizajnirane i osmišljene na način da potiču snažan i održiv antikorupcijski aktivizam u cijeloj zemlji, i na svim nivoima.

Povezane vijesti

Donosimo oglase za radna mjesta koja se traže u Dubrovniku i okolini

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 17.7.2024. godine

admin

PUNO PRILIKA ZA POSAO! Pogledajte što se sve nudi u Dubrovniku i okolini!

admin

Javni konkurs za upražnjena radna mjesta

admin

Tražite posao? Evo što se nudi u Dubrovniku i okolini

admin

Rad od kuće, atraktivne stimulacije, bonusi i nagrade… Evo što se nudi na tržištu rada u Dubrovniku

admin

Komentar