Grad Trebinje
Izdvojeno Video Trebinje

CIJENE SAMO RASTU Velika potražnja za stanovima u Trebinju (Video)

Trebinjsku stanogradnju ništa ne može pokvariti, nije uspjela ni pandemija. Zgrade samo niču a cijene stanova i dalje rastu. Investitori zadovoljno trljaju dlanove.

“Prodaja ide dobro, ide samo uzlaznom putanjom , cijene samo rastu s tim da su i cijene materijala i svega u zadnje vrijeme skočile”, rekao je Miladin Stević, “Mis invest” Trebinje.

Trenutno imamo samo stanove koji su u izgradnji u ponudi, ove zgrade koje su već zavšene svi stanovi su se rasprodali čak prije završetka gradnje”, kazala je Teodora Škrivan, agent za prodaju nekretnina “Herc invest”.

Kvadrat stana na krajnjem jugu Srpske košta od 1.800 do čak 2.700 maraka. Kupaci stižu sa svih strana.

“Imamo i domaćeg stanovništva, imamo iz okoline, dosta imamo kupaca i iz Bosne koji dolaze ovdje, Trebinje je fin grad fina je i klima. Imamo kupaca iz Srbije, Beograd, Novi Sad a imamo dosta i iz inostranstva”, dodaje Stević.

Na području Trebinja, trenutno se gradi oko 1.000 stanova. Broj onih koji su isprojektovani i koji će tek da se grade je mnogo veći, nekoliko hiljada.

Mjesta za nove zgrade u gradskom jezgru više nema pa je očigledno da se Trebinje stalno širi. Gradonačelnik zadovoljan.

“Ljudi su odlučili da kupuju nekretnine u Trebinju i ja se nadam da će tako da bude i u narednom periodu. Ono što je još interesantno veliki broj placeva u ruralnom području Trebinja je već prodat”, izjavio je Mirko Ćurić, gradonačelnik Trebinja.

Čitavo naselje uskoro će da nikne i u trebinjskom Gradu Sunca. Tamo se u prvoj fazi gradi kompleks sa čak 3.000 stambenih jedinica.

ATV

Povezane vijesti

Stanovi idu kao alva

admin

KO KAŽE DA JE KRIZA U Srpskoj prodato više stanova, po većoj cijeni nego prošle godine

admin

Prodaja preostalih stanova i poslovnih prostora u SPK “Centar” Foto/Video

admin

Pogledajte kako napreduju radovi na izgradnji kompleksa u centru Trebinja (Video)

admin

Počela prodaja stanova u 7. objektu SPK “CENTAR 2” koji se gradi pored Binga (Foto + Video)

admin

Velika zainteresovanost za stanove u Trebinju: POTRAŽNJA DIKTIRA CIJENU

admin