Grad Trebinje
Republika Srpska Video

Član GO SNS Srbije Adam Šukalo: Snimak je falsifikat, lažan kao i vaša politika (Video)

– Ako ste tako uvjereni u pobjedu zašto pravite montaže i ponižavate sebe i Republiku Srpsku tako da nam se svi smiju, Ili je to možda poruka Srbiji i stranci SNS predsjednika Vučića kojoj pripadam da smo svi mi plaćenici Šmita, pa i sam patrijarh koji se sa njim sreo, a samo vi iskreni Srbi koji se držite Milanovića i hrvatskih para”, kazao je Šukalo.

Iz kuhinje režima danas je ponovo plasirana laž u kojoj su glavne uloge podijeljene Milanu Radoviću, zamjeniku predsjednika SDS-a i Adamu Šukalu (SNS), nekadašnjem poslaniku NSRS i bivšem poslaniku u Skupštini Srbije.

Iskonstruisan je susret Radovića i Šukala, koji se desio ranije u jednom beogradskom ugostiteljskom objektu, s ciljem kako oni navodno razgovaraju o kupovini glasova za Jelenu Trivić i da im u tome pomažu stranci dajući milione maraka…

Vijest se pojavila na portalu Faktor magazina, istoimenog lista u vlasništvu porodice Dodik, da bi potom i drugi medij porodice Dodik tu vijest prenio, a na kraju i RTRS, glavno režimsko oružje za blaćenje svih koji nisu pod Dodikovom kontrolom.

Na snimku se vidi kako Radović i Šukalo sjede, ali ne krajem avgusta, kako se tvrdi u vijesti, nego mnogo ranije što se vidi i po odjeći jer su obučeni u duks majicama dugih rukava…

Njihov razgovor na snimku nije razumljiv, ali su se autori potrudili da isfabrikuju svoju priču kako bi spasili Dodika od poraza na izborima, pa navode da “novac opoziciji stiže iz USA ali i iz izvora Kristijana Šmiita…

Odbacujući te tvrdnje, Radović kaže da režim pokušava da spriječi pobjedu opozicije služeći se najjeftinijim trikovima.

– Sve je laž, ovo je čista laž koju su podmuklo, prljavo i krajnje bezobrazno podmetnuli – kaže Adam Šukalo, član Glavnog odbora SNS Aleksandra Vučića.

Šukalo navodi da to nije samo napad režima na njega, od koga je i pobjegao u Srbiju, nego i na Vučićev SNS čiji je član.

“Ja sam napustio svoju kuću upravo zbog onoga sto je Milorad Dodik napravio od Republike Srpske. Nisam komentarisao godinama laž, korupciju i kriminal koji u Srpskoj vladaju. Ali pošto ste me uvukli u ovo vaše blato u kome ste spremni da zarad vlasti, uništite svakog čoveka, svaku kuću, da zatrete i ono što je ostalo od Srpske, zato moram da vam poručim: Snimak koji ste pustili u javnost najprizemnji je falsifikat, lažan i površan kao i vaša politika”, kaže Šukalo u izjavi BN TV.

On kaže da je sve providno.

“Tvrde da je snimak nastao u avgustu, a ja na njemu nosim rolku i to u februaru 2021. Sve je laž, baš kao i u falsifikatu koji ste napravili u kome Amerikanci finansiraju Jelenu Trivić pa ispada da Amerikanci ne znaju engleski”, naveo je Šukalo.

Naglasio je da nijedna riječ koju su titlovali i napisali u donjem dijelu snimka nema veze sa sadržajem razgovora i da je taj susret bio kada Jelena Trivic nije bila nikakav kandidat.

“Da ne pričam kako ste u strahu od gubitka nakalemili konstataciju o vašem velikom vođstvu, a da tada izbori nisu bili ni na vidiku. Ako ste tako uvjereni u pobjedu zašto pravite montaže i ponižavate sebe i Republiku Srpsku tako da nam se svi smiju, Ili je to možda poruka Srbiji i stranci SNS predsjednika Vučića kojoj pripadam da smo svi mi plaćenici Šmita, pa i sam patrijarh koji se sa njim sreo, a samo vi iskreni Srbi koji se držite Milanovića i hrvatskih para”, kazao je Šukalo.

On poručuje da je iz snimka samo jedno istina: – Da pratite svoje političke protivnike, neovlasćeno snimate, držite ljude u siromaštvu i strahu samo da bi zadržali vlast.

“Da li ste svjesni da će tome za nekoliko dana doći kraj. kazao je Šukalo, konstatujući da je sve to laž koju su podmuklo, prljavo i krajnje bezobrazno podmetnuli u ovo predizborno vrijeme u Srpskoj.

Komentar