Grad Trebinje
Trebinje

Ćurić: Vukanović ne bira sredstva za svoje “prljave” ciljeve

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić izjavio je Srni da je šokiran “bezobrazlukom i načinom političke borbe koju vodi narodni poslanik Nebojša Vukanović i u svom beznađu blati pojedince i srpske porodice poredeći ih sa zloglasnim ustaškim zločincima”.

Ćurić je istakao da Vukanović ne bira sredstva za svoje prljave ciljeve, te šovinističkim pisanjem vrijeđa svakog časnog i poštenog čovjeka, pokušavajući na taj način da ga predstavi kao zločinca i izdajnika.

“Ali, neka zna da mu to ovoga puta neće uspjeti. Dosta je njegovog svakodnevnog hvalisanja i pokušaja da se predstavi kao čestit i pošten, a zapravo je neko ko to nikada nije bio”, rekao je Ćurić.

On je poručio da je Vukanović tekstom pod naslovom “Mirko Ćurić ustaški emigrant!?” još više utonuo u blato u kome se godinama unazad valja i naglasio da je morao da zna da blaćenjem svog naroda neće dobiti poštovanje već samo osudu i prezir.

Gradonačelnik Trebinja je ocijenio da su Vukanovićeve namjere vrlo opasne i da je na najniži mogući način udario na njega i na srpsku porodicu Ćurić koja nema nijedne mrlje u svojoj prošlosti.

“Sramota je za srpski narod što takva jedna osoba sjedi u najvećem zakonodavnom tijelu Republike Srpske i predstvalja one koje svjesno ponižava”, rekao je Ćurić i upitao Vukanovića kako će otići u selo Konjsko na Zupcima i pogledati u oči porodicama Ćurić koji su se borili za svoju zemlju, a ne naplaćivali “prljave” poslove.

Ćurić je zatražio od nadležnih istitucija da hitno reaguju i zaštite narod od Vukanovićevih opasnih laži i spletkarenja.

SRNA