Grad Trebinje
Trebinje

“Da li je bilo potezanja pištolja” Nakon što je Mandić optužio Dodikovog savjetnika za napad, oglasila se policija

Nakon što su pojedini mediji danas objavili da je savjetnik Milorada Dodika, Branislav Okuka u Trebinju potegao pištolj na biznismena Momčila Mandića, oglasila se i policija koja je potvrdila da je saslušala tri osobe “zbog verbalnog sukoba”.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da su danas uhapsili S.L. za kojim je bila raspisana Centralna potjernica, a koji je bio u društvu sa M.M tokom verbalnog sukoba sa B.O.

– Osoba je uhapšena prilikom intervencije policijskih službenika tokom verbalnog sukoba između B.O. i M.M. na raskrsnici ulica Kralja Petra I Oslobodioca i Cara Lazara. Policijski službenici su saslušali B.O. i M.M. Saslušan je i S.L. koji je bilo u pratnji M.M. – saopšteno je iz policije.

Dodaju da je o svemu obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju koji se izjasnio da u nema elemenata krivičnog djela.

U policiji kažu da je u toku dalji rad po ovom događaju.

Podsjećamo, pojedini mediji objavili su danas da je Okuka potegao pištolj na Mandića kod hotela Central park u centru Trebinju.

Prema pisanju portala BN Okuka je jedan od glavnih savjetnika Milorada Dodika, a tokom rata je bio pripadnik policije Republike Srpske. Njegovo ime se povezuje i sa Udruženjem “Čast otadžbine”, a bio je povezan i sa jedinicom “Srpska čast”. BN prenosi da je Okuka ranije bio zaposlen više od jednu deceniju u firmi Momčila Mandića, gdje je kako tvrde Mandići, dobio otkaz.

Mandić je za portal BN rekao da je Okuka  “izvadio pištolj i uperio u njega“, te da je incident prekinula policija.

Mandić tvrdi da je prethodno sreo Okuku i pitao ga “zbog čega priča negativno o njemu i njegovoj porodici”.

– On mi je prepotentno odgovorio da je savjetnik u kabinetu predsjednika Srpske Milorada Dodika i da će on moju porodicu da uredi kako on misli – tvrdi Mandić i dodaje da je tu došlo do svađe između njih dvojice.

Okuka se još nije oglasio povodom ovog događaja.

srpskainfo.com

Komentar