Grad Trebinje
Video Zanimljivosti

DA SE NEJEŽIŠ Amerikanka i supruga srpskog košarkaša zapjevala hit Silvane Armenulić (VIDEO)

Neke pjesme nemaju rok trajanja, ali ne znaju ni za jezičke barikade, pa čak i ako neko ne razumije riječi, osjeća emociju koju pjesma želi da prenese.

Upravo je to bio slučaj sa jednom djevojkom koja nije sa naših prostora, a koja je u avionu čula pjesmu Silvane Armenulić “Šta će mi život”, te poželjela da je sama otpjeva.

Djevojka po imenu Tomiša Romo Kuzmić, srpskoj javnosti poznata kao supruga košarkaša Crvene zvezde Ognjena Kuzmića, pjevala je iz srca za sve svoje pratioce na TiokToku jedan od najvećih hitova narodne muzike i naišla na opšte oduševljenje kako strane, tako i naše publike.

Ljudi su bili oduševljeni njenom dikcijom, lakoćom izgovaranja srpskih riječi, ali i emocijom koju je dočarala.

“Sjajno izgovaraš srpske riječi, veliki pozdrav iz Srbije”, “Ovo je nevjerovatno, naježila si me”, “Prošli su me žmarci, ovo je jedna jako teška pjesma, bravo, bravo, bravo”, “Rispekt”, bili su samo neki od čak 1.500 komentara dirnutih i iznenađenih pratilaca.

Inače, Tomaša, koja se na TikToku potpisuje kao tomashasong7, u braku je sa košarkašem Kuzmićem od 2016. godine, a upoznali su se u San Francisku dok je Ognjen igrao za Golden Stejt Variorse, redovno dolazio u restoran u kojem je pjevala i svaki put uzimao isti sto.

U braku su dobili dvojicu sinova i sada žive u Beogradu, prenosi Žena Blic.

@tomishassong7

What a beautiful song! The music, the passion in her classic voice. It reminds me of The singer Teena Marie who I absolutely love 🤍 Enjoyyyy 🥳 #silvanaarmenulic #stacemizivot #cover #folkmusic #classic #legend #beauty #classicsong #balkanmusic #singing #singingvideo #foryou #fyp #fypシ #foryoupage

♬ original sound – Tomisha

Komentar