Grad Trebinje
Video Košarka

“Dao sam srce Partizanu…” Na ovaj način se Dejan Milojević oprostio od crno-bijelih /VIDEO/

Velikom borcu sudbina nije dozvolila da još jednom izađe pred Grobare kao zvanično lice crno-bijelih

Nekada neke riječi posebnu težinu dobiju tek kada odu oni koji su ih izgovorili. Upravo je to slučaj sa Dejanom Milojevićem, koji je poslije posljednje utakmice u dresu Partizana izgovorio nekoliko, u tom trenutku rekli bi mnogi uobičajenih fraza, ali iz ove perspektive pomalo i tužnih sudbonosnih rečenica.

– Žao mi je što sam posljednju utakmicu u Partizanu odigrao bez prisustva mojih navijača. Dao sam srce Partizanu, dvije godine sam imao veliku podršku i zahvaljujem im se. Nadam se da ovo nisu moje posljednje partije u Partizanu i da ću se možda nekada i vratiti – rekao je Dejan Milojević pošto je pred praznim tribinama „Pionira“ podigao svoj drugi šampionski pehar u opremi kluba iz Humske.

Nije malo igrača koji u srcima „grobara“ imaju nedodirljiv status, ali rijetko ko je za tako kratko vrijeme u crno-bijelom dresu uspio da im se podvuče pod kožu kao Dejan Milojević. Beskompromisni borac večeras je izgubio najvažniju utakmicu. Otišao je veliki Miloje u vječnost kao pomoćni trener Golden Stejta, ali i sa velikom prazninom u svom, ali i srcu svakog navijača… Da se barem još jednom pojavi u javnosti kao zvanično lice Partizana, piše 24/sedam.

Komentar