Grad Trebinje
Trebinje

Detalji nesreće kod Bileće: Poginuo Trebinjac, teško povrijeđeni sedmogodišnjak prebačen u UKC

 Trebinjac Nebojša Lj. je poginuo, a više osoba među kojima i dva dječaka teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u mjestu Orah kod Bileće, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

– Helikopterski servis Republike Srpske transportovao je danas iz Bolnice Trebinje u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske (UKC) u Banjaluci sedmogodišnjeg dječaka koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u mjestu Orah – rečeno je Srni u ovom servisu.

Dodali su da je teško povrijeđeni dječak čiji su inicijali G.S. transportovan u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje UKC-a, nakon što je bio zbrinut u Bolnici Trebinje.

Kako saznajemo jedan maloljetnik prevezen je u bolnicu u Podgorici.

Još tri lica  se nalaze na Odjeljenju intezivne njege trebinjske bolnice i njihovo zdravstveno stanje se prati.

Prema nezvaniničn im infromacijama riječ je  porodici iz Novog Sada koja je bilia u jednom automobilu koji se sudario s vozilom stradalog Nebojše Lj.

Nesreća se desila jutros u 6.45 časova ba magistralnom putu Bileća-Trebinje i prema prvim informacijama došlo je do sudara vozila kojim je upravljao stradali i automobila u kojem je bila porodica iz Novog Sada. Više detalja biće poznato kasnije.

Glas Srpske

Komentar