Izdvojeno Život Trebinje Sponzorisano

DINECO: 15% popusta za 15 GODINA POSTOJANJA


Trebinjska kompanija Dineco ove godine obilježava petnaest godina postojanja i uspješnog rada, kažu da su zato odlučili počastiti kupce popustom i drugim pogodnostima.

U aprilu Dineco nudi  popust od 15% na sve komade namještaja.

Stručni tim kompanije Dineco sve zainteresovane čeka na adresi Melentija Perovića, Lučin do b.b. u Trebinju.

„Raspoloženi smo da stvaramo novi dizajn za kuhinje, dječije i spavaće sobe, te namještaj koji poželite“, poručuju  iz ove kompanije.

Još jedna pogodnost koju od nedavno nudi Dineco je kupovina na rate. Koristeći kreditnu karticu Uni credit banke najkvalitetniji namještaj možete plaćati na 24 mjesečne rate.

Kompanija Dineco sa radom je počela u aprilu 2006. godine. Od tada pa do danas mijenjala je i unapređivala svoju djelatnost, ali ono po čemu je ostala prepoznatljiva je proizvodnja najkvalitetnijih kuhinja i namještaja po želji i mjeri.

„Godinama su se mijenjali trendovi, kvalitet, mašine za izradu namještaja, kao i potrebe tržišta. Svakim danom smo rasli, zapošljavali novu radnu snagu i trudili se da postanemo broj jedan na tržištu. Poslije 15 godina rada možemo reći da smo uspjeli, a najviše smo ponosni na povjerenje kupaca. Baš zato, odlučili smo da sve njih obradujemo popustom na najkvalitetniji namještaj“, poručuju iz ove kompanije.


Povezane vijesti

DINECO dobitnik priznanja “STVARATELJI ZA STOLJEĆA”

admin

OGLAS: DINECO traži menadžera nabavke i uvoza

admin

Idealna prilika za one sa iskustvom: Tražimo montere namještaja

admin

Oglas za posao: Rukovodilac tehničkog sektora

admin

NOVA RADNA MJESTA Petričević najavio otvaranje pogona fabrike “Jumko”

admin

OGLAS: DINECO traži radnika

admin

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više