Grad Trebinje
Sponzorisano

DINECO: Besplatan projekat vašeg enterijera

Jesen je vrijeme za promjene. Bilo da ste kupili novi stan ili ipak renovirate onaj u kome živite DINECO je tu da vam pomogne.

Mnogo je mogućnosti pred vama, mnogo ideja ali i posla. Najbitnije je da izaberete kvalitetan, funkcionalan i sa ukusom osmišljen namještaj.

Arhitekte kompanije Dineco na raspolaganju su vam za savjet, ideju, kao i KOMPLETAN PROJEKAT ENTERIJERA.

Osmislićemo, nacrtati i vizuelno vam predstaviti finalni proizvod u 3D prikazu. Vodimo računa o svakom članu vašeg doma. U vezi s tim, kreiraćemo i prilagoditi prostor kako za vaše najmlađe tako i za najstarije ukućane.

Za svaki dobar projekat enterijera je potreban projektant kao stručno lice, koji će dati konkretne smjernice i savjete za najfunkcionalnije rješenje kroz nekolike faze:

1. Idejno rješenje,

2. Izrada projekta sa detaljnim crtežima prostora, izbora opreme, rasvjete, pozicije utičnica, prekidača i ostalih detalja u 3D foto prikazu.

3. Realizacija i izvođenje projekta enterijera.

Ono što je najvažnije istaći je da u kompaniji Dineco možete potpuno besplatno dobiti gotov projekat enterijera sa renderima ukoliko se odlučite da kod njih naručite namještaj.

Dineco je specijalizovan i u svojim referencama ima razne projekte, od opremanja privatnih stanova i garsonjera, preko poslovnih prostora, do hotela, motela, restorana kao i opremanja velikih zgrada.

Ne čekajte, nazovite i uvjerite se u kvalitet njihovog rada.

+ 387 59/270-530

info@dinecogroup.com

Povezane vijesti

DINECO zapošljava radnike na više pozicija

admin

KONKURS ZA POSAO Direktor lanca snabdijevanja

admin

“Dineco” spustio cijenu izrade namještaja za 25 odsto

admin

DINECO pokrenuo proizvodni pogon u Banjaluci

admin

“Dineco” – vodeća kompanija za proizvodnju namještaja otvorila pogon u Banjaluci

admin

DINECO zapošljava CNC operatere

admin