Trebinje

DINECO dobitnik priznanja “STVARATELJI ZA STOLJEĆA”


Trebinjska kompanija Dineco d.o.o. i njen osnivač Duško Pantović bogatija je za nagradu i priznanje „Stvaratelji za stoljeća“ za razvoj ideja, inovacije i investicije u preduzetništvu u srednjoj i jugoistočnoj Evropi.

Regionalni summit poduzetnika „300 NAJBOLJIH“ predstavlja događaj na vrhu svih onih koji na bilo koji način, direktno ili indirektno, doprinose razvoju i kreiranju pozitivne slike o preduzetništvu.

Čast nam je što smo dio ovog veličanstvenog događaja i što je naša kompanija priznata u regionu i svijetu.

Uprkos aktualnoj pandemiji, RSP „300 NAJBOLJIH“ 2021. okupio je na jednom mjestu, u Dubrovniku, više od 110 osoba koje predvode ekonomski i društveni razvoj, koje u svaki privredni sistem unose ogromnu količinu vlastite energije i stvaralačke kreativnosti te znanja, talente i sposobnosti da stvaraju i predvode… da druge motivišu na stvaralački rad. Ideje i akcije preduzetnika predstavljaju temeljni generator svakog ekonomskog razvoja, pri čemu se nesebično i vizionarski stvara okvir za sveukupan društveni napredak i socijalnu stabilnost.

U pismu upućenom laureatima, pored ostalog, rečeno je:Vama, ovogodišnjim dobitnicima Nagrada i priznanja „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ upućujemo velike i srdačne čestitke, ne samo na dobijenim vrijednim nagradama i odanom priznanju, nego, prije svega, na svemu onome korisnome što ste u proteklom vremenu činili i učinili za zajednicu u kojoj živite i stvarate.

S ponosom svi možemo reći da ste vi heroji svoga vremena!“

dinecogroup.com


Povezane vijesti

U novu godinu sa velikim projektima: Potrebni monteri namještaja sa iskustvom

admin

OGLAS: DINECO traži menadžera nabavke i uvoza

admin

Idealna prilika za one sa iskustvom: Tražimo montere namještaja

admin

Oglas za posao: Rukovodilac tehničkog sektora

admin

NOVA RADNA MJESTA Petričević najavio otvaranje pogona fabrike “Jumko”

admin

OGLAS: DINECO traži radnika

admin

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više