Grad Trebinje
Trebinje

DINECO dobitnik priznanja “STVARATELJI ZA STOLJEĆA”

Trebinjska kompanija Dineco d.o.o. i njen osnivač Duško Pantović bogatija je za nagradu i priznanje „Stvaratelji za stoljeća“ za razvoj ideja, inovacije i investicije u preduzetništvu u srednjoj i jugoistočnoj Evropi.

Regionalni summit poduzetnika „300 NAJBOLJIH“ predstavlja događaj na vrhu svih onih koji na bilo koji način, direktno ili indirektno, doprinose razvoju i kreiranju pozitivne slike o preduzetništvu.

Čast nam je što smo dio ovog veličanstvenog događaja i što je naša kompanija priznata u regionu i svijetu.

Uprkos aktualnoj pandemiji, RSP „300 NAJBOLJIH“ 2021. okupio je na jednom mjestu, u Dubrovniku, više od 110 osoba koje predvode ekonomski i društveni razvoj, koje u svaki privredni sistem unose ogromnu količinu vlastite energije i stvaralačke kreativnosti te znanja, talente i sposobnosti da stvaraju i predvode… da druge motivišu na stvaralački rad. Ideje i akcije preduzetnika predstavljaju temeljni generator svakog ekonomskog razvoja, pri čemu se nesebično i vizionarski stvara okvir za sveukupan društveni napredak i socijalnu stabilnost.

U pismu upućenom laureatima, pored ostalog, rečeno je:Vama, ovogodišnjim dobitnicima Nagrada i priznanja „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ upućujemo velike i srdačne čestitke, ne samo na dobijenim vrijednim nagradama i odanom priznanju, nego, prije svega, na svemu onome korisnome što ste u proteklom vremenu činili i učinili za zajednicu u kojoj živite i stvarate.

S ponosom svi možemo reći da ste vi heroji svoga vremena!“

dinecogroup.com

Povezane vijesti

DINECO zapošljava radnike na više pozicija

admin

KONKURS ZA POSAO Direktor lanca snabdijevanja

admin

“Dineco” spustio cijenu izrade namještaja za 25 odsto

admin

DINECO pokrenuo proizvodni pogon u Banjaluci

admin

“Dineco” – vodeća kompanija za proizvodnju namještaja otvorila pogon u Banjaluci

admin

DINECO zapošljava CNC operatere

admin