Grad Trebinje
Trebinje

DINECO pokrenuo proizvodni pogon u Banjaluci

Kompanija za dizajniranje i proizvodnju namještaja DINECO d.o.o. koja je osnovana prije 17 godina u Trebinju, pokrenula je proizvodni pogon u Banjaluci. Tim povodom upriličili smo druženje za poslovne partnere i arhitekte sa ovog područja, s ciljem uspostavljanja saradnje i budućih zajedničkih projekata.

Direktor kompanije Duško Pantović, rekao je da je pokretanje proizvodnog pogona u Banjaluci rezultat potreba tržišta, odnosno potražnje za našim uslugama u ovom dijelu Republike Srpske.

“Iako je sjedište DINECA u Trebinju, mi već dugi niz godina opremamo enterijere širom naše zemlje, ali i regiona. Kako bismo bili u prilici da našim kupcima sa ovih prostora pružimo još kvalitetniju i bržu uslugu, prokrenuli smo proizvodni pogon u Banjaluci. Mogu reći da su rakcije odlične i da već sada imamo veliki broj upita i dogovorenih projekata kojima se iskreno radujemo. Drago nam je što su ovaj novi korak u našem poslovanju podržali i naši dugogodišnji partneri, predstavnici Eggera, Corpusa i Holz-Hera, kao i brojne arhitekte koje imaju veliku ulogu u procesu izrade projekata opremanja enterijera. Zahvaljujem svima i nadam se uspješnoj i dugogodišnjoj saradnji na zajedničko zadovoljstvo”, rekao je Pantović.

Druženju povodom otvaranja fabrike namještaja u Banjaluci prisustvovali su predstavnici Eggera, jedne od vodećih svjetskih proizvođača drvnih materijala, predstavnici Corpusa, proizvođača softvera za izradu namještaja po mjeri koji primjenjuju i naši dizajneri, kao i predstavnici firme Holz-Her iz Austrije proizvođača vrhunskih proizvodnih mašina koje su instalirane i u našim fabrikama.

Firma DINECO d.o.o. osnovana je 2006. u Trebinju, a bavi se proizvodnjom pločastog namještaja. Kompanija nudi usluge kompletnog dizajniranja i opremanja enterijera, od idejnih rješenja, 3D vizuelizacije do krajnje izrade.

Povezane vijesti

DINECO zapošljava radnike na više pozicija

admin

KONKURS ZA POSAO Direktor lanca snabdijevanja

admin

“Dineco” spustio cijenu izrade namještaja za 25 odsto

admin

“Dineco” – vodeća kompanija za proizvodnju namještaja otvorila pogon u Banjaluci

admin

DINECO zapošljava CNC operatere

admin

DINECO zapošljava dizajnera enterijera

admin

Komentar