Grad Trebinje
Trebinje

DINECO pokrenuo proizvodni pogon u Banjaluci

Kompanija za dizajniranje i proizvodnju namještaja DINECO d.o.o. koja je osnovana prije 17 godina u Trebinju, pokrenula je proizvodni pogon u Banjaluci. Tim povodom upriličili smo druženje za poslovne partnere i arhitekte sa ovog područja, s ciljem uspostavljanja saradnje i budućih zajedničkih projekata.

Direktor kompanije Duško Pantović, rekao je da je pokretanje proizvodnog pogona u Banjaluci rezultat potreba tržišta, odnosno potražnje za našim uslugama u ovom dijelu Republike Srpske.

“Iako je sjedište DINECA u Trebinju, mi već dugi niz godina opremamo enterijere širom naše zemlje, ali i regiona. Kako bismo bili u prilici da našim kupcima sa ovih prostora pružimo još kvalitetniju i bržu uslugu, prokrenuli smo proizvodni pogon u Banjaluci. Mogu reći da su rakcije odlične i da već sada imamo veliki broj upita i dogovorenih projekata kojima se iskreno radujemo. Drago nam je što su ovaj novi korak u našem poslovanju podržali i naši dugogodišnji partneri, predstavnici Eggera, Corpusa i Holz-Hera, kao i brojne arhitekte koje imaju veliku ulogu u procesu izrade projekata opremanja enterijera. Zahvaljujem svima i nadam se uspješnoj i dugogodišnjoj saradnji na zajedničko zadovoljstvo”, rekao je Pantović.

Druženju povodom otvaranja fabrike namještaja u Banjaluci prisustvovali su predstavnici Eggera, jedne od vodećih svjetskih proizvođača drvnih materijala, predstavnici Corpusa, proizvođača softvera za izradu namještaja po mjeri koji primjenjuju i naši dizajneri, kao i predstavnici firme Holz-Her iz Austrije proizvođača vrhunskih proizvodnih mašina koje su instalirane i u našim fabrikama.

Firma DINECO d.o.o. osnovana je 2006. u Trebinju, a bavi se proizvodnjom pločastog namještaja. Kompanija nudi usluge kompletnog dizajniranja i opremanja enterijera, od idejnih rješenja, 3D vizuelizacije do krajnje izrade.

Pratite nas i putem Vibera

Povezane vijesti

DINECO zapošljava radnike na više pozicija

admin

KONKURS ZA POSAO Direktor lanca snabdijevanja

admin

“Dineco” spustio cijenu izrade namještaja za 25 odsto

admin

“Dineco” – vodeća kompanija za proizvodnju namještaja otvorila pogon u Banjaluci

admin

DINECO zapošljava CNC operatere

admin

DINECO zapošljava dizajnera enterijera

admin

Komentar