Grad Trebinje
Trebinje

“Dineco” – vodeća kompanija za proizvodnju namještaja otvorila pogon u Banjaluci

BANJALUKA – Jedna od vodećih domaćih kompanija za proizvodnju namještaja, dizajniranje i opremanje enterijera „Dineco“ Trebinje otvorila je novi proizvodni pogon u najvećem gradu Srpske.

Nakon 16 godina postojanja na prostoru hercegovačke regije, proizvodnja je nedavno pokrenuta i u Banjaluci, sa ciljem pružanja još kvalitetnijih usluga i proširenja broja zadovoljnih kupaca.

Novootvoreni pogon se nalazi u poslovnoj zoni „Incel“ u Ulici Veljka Mlađenovića b.b. u kojem svi zainteresovani kupci mogu dobiti pomoć i korisne savjete tima dizajnera „Dineca“.

Godine iskustva koje „Dineco“ broji stvorile su brend koji je već odavno postao sinonim za kvalitetan namještaj.

U ovoj kompaniji kažu da su proizvodni i prodajni pogoni na značajnom tržištu kao što je Banjaluka rezultat velike potražnje kupaca sa ovih prostora.

„S ciljem povećanja broja zadovoljnih kupaca na području banjalučke regije prilagodili smo uslove poslovanja ovoj regiji. Naš tim dizajnera na raspolaganju je svima zainteresovanim kako bismo zajedno pronašli najbolje rješenje za vaše potrebe iz oblasti uređenja enterijera“, poručuju iz „Dineca“.

U novom pogonu proizvodiće se namještaj od pločastih materijala, kao što su kuhinje od visokokvalitetnih materijala, ormari, plakari, spavaće i dječije sobe, TV komode, hotelski i kancelarijski namještaj.

Posebno ističu ponudu autentičnih stolica proizvođača LETA, koji traje već pune četiri decenije.

„Svakodnevno radimo na unapređenju ponude i prateći svjetske trendove kupcima nudimo širok izbor materijala, te način izrade fronti namještaja, pa tako jedni biraju iveral, drugi lakirani medijapan, treći kanel izradu fronti, a ono što je trenutno najveći hit su fronte sa kanelurama“, poručuju iz ove kompanije.

Profesionalan tim i mašine vrhunskog kvaliteta garantuju i kvalitet finalnih proizvoda i usluge, a zadovoljstvo kupaca imperativ je u poslovanju.

„Mašine koje koristimo u proizvodnom pogonu su iz austrijske proizvodnje Holz-Her, a uskoro očekujemo isporuku još jedne, vrlo kvalitetne i sa odličnim performansama mašine, DYNESTIC 7507“, kažu u „Dinecu“.

Iskustvo stečeno kroz projekte opremanja stanova za fizička lica u BiH, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Njemačkoj, te hotelsko opremanje doveli su „Dineco“ do pozicije lidera u proizvodnji namještaja na ovim prostorima, a kompanija je po kvalitetu postala prepoznatljiva i u regionu, kao i u Njemačkoj gdje ima izložbeni salon. 

dineco

Povezane vijesti

DINECO zapošljava radnike na više pozicija

admin

KONKURS ZA POSAO Direktor lanca snabdijevanja

admin

“Dineco” spustio cijenu izrade namještaja za 25 odsto

admin

DINECO pokrenuo proizvodni pogon u Banjaluci

admin

DINECO zapošljava CNC operatere

admin

DINECO zapošljava dizajnera enterijera

admin

Komentar