Grad Trebinje
Trebinje

“DNS je spreman da pomogne pronalazak rješenja” Dangubić zadovoljan jer nije donesena odluka o dokapitalizaciji HET

U ime Regionalnog odbora Hercegovine DNS, te kao član Predsjedništva DNS, izražavam svoju zahvalnost u ime naša stranke, a posebno malih akcionara Hidroelektrane na Trebišnjici i svih građana Republike Srpske, našem Gradskom odboru  DNS u Trebinju, koji je svojim saopštenjem i izraženim protivljenjem dijelom uticao da se danas ne donose odluke dokapitalizacije HET, kako je bilo planirano.

Poručio je član Predsjedništva DNS,  Slavko Dangubić i dodao:

– Evidentno je da je menadžment HET,  posebno predstavnik državnog kapitala, gospođa Zora Vidović, ministar finansija, poslušala naš savjet o drugim mogućnostima obezbjeđivanja potrebnih novčanih sredstava za realizaciju tog toliko bitnog projekta za Hercegovinu i Republiku Srpsku – rekao je on.

Istakao je da su u DNS spremni da svojim znanjem i iskustvom pomognu, ako je nadležnima pomoć potrebna, da bi se našlo najbolje rješenja za zatvaranje ove finansijske konstrukcije.

– Mi jesmo oponenti i opozicija sadašnjoj vlasti u Republici Srpskoj, ali ne možemo, niti ikada biti, opozicija interesima naše Republike Srpske – zaključio je Dangubić.

srpskainfo.com