Grad Trebinje
Republika Srpska

Dodik prelomio “Izlazimo na izbore, pozivam narod da ne glasa za opoziciju”

Bez obzira na primjedbe opozicije da li smo nekoga priznali ili ne, a mi ne priznajemo lažnog visokog predstavnika, nećemo dozvoliti da se skrnavi Republika Srpska.

Ovo je izjavio lider SNSD Milorad Dodik nakon sastanka vladajuće koalicije koji je prije nekoliko trenutaka završen u Banjaluci.

– Ostvarićemo odlične rezultate na izborima. Građane pozivamo da naprave otklon od opozicije – rekao je Dodik, najavljujući da će stranke vladajuće koalicije izaći na predstojeće izbore koje je CIK zakazao na osnovu Izbornog zakona BiH.

Ponovio je da je opozicija u Republici Srpskoj “izdajnička” te da je PDP, kako je rekao, poznata izdajnička partija.

– O Vukanovićevoj politici ne treba ništa ni govoriti. On kleveće. Pozivam javnost da ne glasa za opoziciju – poručio je Dodik.

Lider SNSD dodao je da je odluka o izlasku na izbore bila “pod moranje”.

– Znamo za scenario da su se međunarodni faktor i opozicija dogovorili da sprovedu izbore, a taj scenario ćemo im spriječiti našim izlaskom na izbore – rekao je Dodik.

Sastanku vladajuće koalicije u Republici Srpskoj na kojem je donesena odluka o učešću na lokalnim izborima u oktobru ove godine prisustvovali su predsjednici SNSD Milorad Dodik, Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, Socijalističke partije Petar Đokić i DEMOS Nedeljko Čubrilović.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici NPS, kao i potpredsjednici SNSD Željka Cvijanović i Radovan Višković.

srpskainfo.com

Komentar