Grad Trebinje
Izdvojeno Republika Srpska

Dodik prozvao Vladičića, a on poručio: Žao mi je

Direktor Regulatorne komisije za energetiku Republike Srpske Vladislav Vladičić rekao je da predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ima pravo da kritikuje rad svih funkcionera, te da će njegovu kritiku svakako prihvatiti.

“Vlado, zar te nije sramota? Ovo je sramotno objašnjenje za javnost. Vjerujem da ni tebi nije jasno šta si rekao. Bilo bi dobro da i sebi i javnosti pojasniš šta si htio da kažeš”, napisao je Dodik na Twitteru.

Vladičić je zatim izjavio da isječena izjava koju je dao o temi korekcije cijena struje i njemu samom djeluje zbunjujuće, no kontekst koji je isječen, kaže, daje kompletan i jasan odgovor na pitanje koliko ćemo struju plaćati od januara.

Na pitanje Srne kako reaguje na javnu kritiku koju mu je uputio predsjednik Srpske povodom njegovog objašnjenja o korekciji cijene struje, Vladičić je istakao “da nije prijatno kada vas predsjednik javno kritikuje, ali da treba da se sjeti da ga je javno i podržao da obavlja funkciju direktora Regulatorne komisije za energetiku.”

“Izražavam žaljenje ako je zbog moje isječene izjave javnost u Republici Srpskoj dovedena u zabludu”, rekao je Vladičić.

Komentar