Grad Trebinje
Hercegovina

Drapić o skupu “Granica postoji”: Radite svoj posao u institucijama, a ne na ulici

„Gospodo, mi znamo gdje je granica. Nju smo stvorili u ratu i ona je jasna i vidljiva. Nažalost, toliko je vidljiva da vam i ne treba tabla “Dobro došli u Republiku Srpsku ” da znate da ste u njoj.

Poručio je načelnik opštine Ljubinje, Stevo Drapić, organizatorima skupa “Granica postoji”, koji će se danas održati u Ljubinju.

Dovoljno je, dodaje on, da pogledaju magistralni put kojim će danas doći u Ljubinje.

– Tamo gdje prestaje normalan put, a gdje počinju rupe, e tu je Republika Srpska i tako je svuda, nije samo na Žegulji. Rat je, gospodo, davno završen i za razliku od većine vas koji ćete danas blokirati magistralni put Ljubinje -Stolac, ja sam u tom ratu učestvovao. Sa puškom branio Ljubinje, i ne samo ja nego i ostali Ljubinjci i to na častan način – navodi Drapić.

On kaže da je izuzetno ponosan jer je Ljubinje jedno od rijetkih mjesta u BiH u kome se nije desio nijedan zločin prema civilnom stanovništvu.

Danas, nakon 27 godina od završetka rata, Ljubinje i granica se, ističe Drapić, brane ekonomijom, radom, borbom protiv kriminala i korupcije. Brane se, kako dodaje, novim saobraćajnicama, fabrikama.

Drapić ističe da će “demonstranti” danas blokirati put Ivu iz Čapljine, koji radi u Ljubinju i Zoranu iz Ljubinja, koji radi u Mostaru.

– Vaše političke igrarije završavajte onako kako vi znate, ostavite nas na miru. Ne dižite bespotrebno tenzije, ne zavađajte nas sa komšijama i počnite konačno da radite svoj posao u institucijama, a ne na ulici – zaključio je Drapić.

Snježana Karić/srpskainfo.com

Komentar