Grad Trebinje
Region

Dubrovački Vrtovi Sunca: Izvrsna prilika za posao u Dubrovniku

Atraktivna primanja, osiguran smještaj i dva topla obroka u Dubrovačkim Vrtovima Sunca.

Dubrovački Vrtovi Sunca, luksuzan resort s pet zvjezdica i član prestižne grupacije The Leading Hotels of the World, u svoj tim zapošljava više djelatnika za sezonski rad u sezoni 2022.godine. Atraktivna primanja, stimulativno radno okruženje, adekvatan smještaj i topli obroci na radnom mjestu čine Dubrovačke Vrtove Sunca jednim od najpoželjnijih poslodavaca u regiji. Također, inozemnim zaposlenicima koji ispunjavaju sve uvjete za zapošljavanje Dubrovački Vrtovi Sunca osiguravaju i snose troškove izdavanja radne dozvole.

Od otvorenih radnih mjesta izdvajamo neke od pozicija – u odjelu domaćinstva sobar/ica, čistač/ica; u odjelu F&B-a konobar/ica, barmen; u odjelu kuhinje kuhar/ica, kuhinjski djelatnik, slastičar; u odjelu recepcije recepcioner te vratar/nosač prtljage; u odjelu praonice djelatnik u praonici.

“Ključan pokazatelj izvrsnosti i kvalitete rada su zadovoljni zaposlenici, te veliki broj sezonskih zaposlenika koji nam se svake godine vraćaju. Također, kontinuirano ulažemo u znanje i zadovoljstvo zaposlenika kako bismo održali i unaprijedili visoku kvalitetu usluge unutar resorta. Niz internih treninga, razvijeni sustav nagrađivanja i subvencioniranja te redovita druženja za zaposlenike izvrsna su prilika za povezivanje timova unutar resorta”, ističe Ivana Šepić Kličan, voditeljica Odjela ljudskih potencijala.

Dubrovački Vrtovi Sunca nude izvrstan izbor suvremenih hotelskih soba i apartmana te rezidencija uz vrhunsku uslugu i brojne sadržaje za ugodan boravak i odmor. Smješten u Orašcu na samoj obali Jadranskog mora, 11 kilometara od Dubrovnika, resort pruža savršeno mjesto za istraživanje cijele destinacije. U sklopu resorta nalaze se plaža, tri vanjska bazena, višestruko nagrađivani Spa Centar, polivanetan Sportski Centar, raznovrsan izbor restorana i barova, shopping promenada te jedan od najboljih konferencijskih centara u regiji.

Prijavite se

Ukoliko tražite posao u turizmu te dinamično i visoko profesionalno radno okruženje, pozivamo Vas da postanete dio našeg tima te se prijavite na jednu od otvorenih pozicija putem e-maila posao@sungardensdubrovnik.com te pošaljete životopis na hrvatskom ili engleskom jeziku. Prijave su otvorene do 31. januara 2022. godine.

Za više informacija posjetite službenu web stranicu kontaktirajte nas na broj telefona +385 20 361 681 ili putem e-maila posao@sungardensdubrovnik.com. Odjel za Ljudske potencijale u svakom trenutku dostupan Vam je za upite vezane za proces zapošljavanja.

Predstavite se u najboljem mogućem svjetlu i postanite dio uspješnog tima Dubrovačkih Vrtova Sunca!

Pratite nas i putem Vibera

Povezane vijesti

Oglas za posao: Potreban konobar/ica

admin

NUDE SE STALNI UGOVORI, BONUSI, PLATA OD 1300 EURA… Ovo su oglasi za posao u Dubrovniku i okolini

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte oglase za radna mjesta u Dubrovniku i okolini

admin

Saudia Airlines zapošljava kabinsko osoblje u Bosni i Hercegovini, prijavite se već sada

admin

JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 14.2.2024. godine.

admin

Javni oglas za popunjavanje radnih mjesta državnih službenika u Službi za poslove sa strancima

admin