Grad Trebinje
Izdvojeno Region

Fleksibilno radno vrijeme, osiguran smještaj, nagrade, bonusi… Pogledajte što nude poslodavci

Ako želite uskoro započeti novu radnu avanturu, posjetite posao.hr. Provjerite 10 pozicija koje su izdvojene za vas tokom ove sedmice!

Teleperformance traži Savjetnika za korisničku podršku na njemačkom jeziku (m/ž) za rad od kuće. Potrebno je dobro znanje njemačkog jezika, izvrsne komunikacijske vještine te sposobnost rješavanja problema. Nude konkurentnu plaću, bonus, podršku i rad od kuće. Prijavite se putem linka do 1.2.2024.

Dubrovački vrtovi sunca d.o.o. zapošljava na pozicijama Konobara (m/ž), Voditelj usluge u restoranu (m/ž), Kuhara te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je Dubrovnik. Nudi se mogućnost ulaska u mjeru Stalni sezonac, osiguran smještaj i atraktivna primanja i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 11.2.2024.

Sunce hoteli d.d. / Bluesun Zapošljava na poziciji Suradnik u investicijama strojarski inženjer (m/ž). Nudi se radni odnos na neodređeno vrijeme te dodatne pogodnosti (mjesečne nagrade, božićnica, naknada za prijevoz, topli obroci i ostali benefiti). Mjesto rada je Hrvatska. Prijavite se na link do 31.01.2024.

ANDROMEDA GROUP d.o.o. traži osobu na poziciji Recepcionar (m/ž). Mjesto rada je Korčula. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na određeno. Osiguran je smještaj te djelomična naknada za troškove prijevoza. Ova uloga idealna je za entuzijastične, ljubazne i „well-presented“ kandidate s iskustvom koji mogu unijeti pozitivan stav i etiku marljivog rada u tu ulogu. Prijavite se na link do 31.01.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži zaposlenika na poziciji Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Kandidat mora imati vozačku dozvolu B kategorije, razvijene komunikacijske vještine, spremnost rada na terenu te iskustvo na sličnim poslovima. Za više informacija o poslu posjetite link do 31.1.2024.

Valamar Riviera d.d. traži zaposlenike na pozicijama Sobarice (m/ž), A la carte kuhara (m/ž), A la carte konobara (m/ž), Barmena (m/ž), Animatora (m/ž) te još nekoliko otvorenih pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu, prijavite se na link do 2.2.2024.

Manpower traži zaposlenike na pozicijama Prodavača na postsezoni (m/ž) i Specijalista za promociju novih tehnologija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu ili prijavu posjetite link do 1.2.2024.

Studenac d.o.o. traži Specijalista za otvaranje i preuređenje poslovnica (m/ž) diljem Hrvatske. Posao obuhvaća naručivanje i izlaganje robe te suradnju s različitim odjelima tvrtke. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema, spremnost na terenski rad i organiziranost. Prijave su otvorene putem linka do 16.2.2024.

Adecco Hrvatska traži Konzultanta u kontakt centru na talijanskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je u Rijeci te u ostatku Hrvatske. Nude fleksibilnost radnog vremena, edukaciju i bonuse. Za više informacija o poslu posjetite link do 31.1.2024.

McDonald’s traži Studente (m/ž) za rad u svojim restoranima diljem Hrvatske. Nude se konkurentske satnice, pogodnosti i mogućnost osobnog razvoja. Prijavite se putem linka do 4.2.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Srećno!

Povezane vijesti

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin

Želite poslovnu promjenu i izazov? Puno je prilika, nude se odlične satnice, plaćen smještaj, društvene aktivnosti za kolektiv…

admin

Tražite posao? Dubrovački vrtovi sunca nude više pozicija, pogledajte uslove…

admin

Hotel Nar zapošljava sobaricu

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 30.5.2024. godine

admin

Komentar