Grad Trebinje
Republika Srpska

Glišić poručio glumcima: Ako im se ne sviđa režim, neka glume negde drugde“

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić poručio je danas glumcima kojima se ne sviđa režim da “idu negde drugde da glume”.

Glišić je gostujući na televiziji Hepi pozivao građane na sutrašnji mitnig SNS-a i kritikovao proteste protiv nasilja, rekavši da ih predvode propali političari.

Glišić se, kazao je, čudi što neki glumci idu na proteste rame uz rame sa onima u čije vreme se u filmove i serije ulagalo 119 puta manje nego danas.

„Neke znam lično, bili su dužni i ružni, zarađivali na kašičicu u vreme bivše vlasti, a u vreme, kako kažu ‘diktature’, snimaju po šest ili sedam serija mesečno. A ne valja vam (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić, malo vam je 119 puta više ulaganja, gadna vam je država, gadan vam je režim? Pa, nemoj da glumite, idite negde drugde pa glumite!“, poručio je Glišić.

On se izvinio građanima Beograda što će sutra saobraćaj biti zaustavljen, ali, kako je rekao, oni to neće raditi svake nedelje kao neki drugi, niti „kad se skupi nekoliko stotina ljudi.

BETA/N1

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Komentar