Grad Trebinje
Izdvojeno Trebinje

Grad obezbijedio zaštitne maske za sve trebinjske osnovce

U Trebinju je danas održan sastanak predstavnika Gradske uprave i direktora osnovnih škola u ovom gradu i tom prilikom podijeljene su pamučne maske za učenike i nastavnike, objavljeno je na sajtu Gradske uprave.
Zamjenik gradonačelnika Trebinja Slađana Skočajić rekla je da je cilj sastanka da se sedam dana nakon polaska učenika u školu razmotri kako teče nastava, da li se poštuju epidemiološke mjere, da li ima primjedaba roditelja i slično, a podjela maski je jedan od vidova podrške.

“Nekada su učenici nosili sa ponosom obilježja svoje škole i svog odjeljenja, a danas evo nose obilježje grada Trebinja. Tako se pokazuje da nema podjela između škola i đaka, te da svi imamo podršku grada”, navela je Skočajićeva i poželjela učenicima uspješnu godinu, uskoro i bez maski.

Direktor Osnovne škole “Sveti Vasilije Ostroški” Milorad Nadaždin istakao je da je najvažnije to što nema nijedan pozitivan slučaj virusa korona u školama.

“Svi naši učenici su nosili maske, mjere se poštuju i zadovoljni smo. Maski sada ima dovoljno, ali i kada neko dijete zaboravi bitno je da ima u rezervi i lako mu damo drugu. Zaista sam zadovoljan, jer svi poštujemo mjere koje su propisali javno zdravstvo i Ministarstvo prosvjete i kulture”, rekao je Nadaždin.

Povezane vijesti

Ćurić: Nadležni da rasvijetle paljevinu vozila i kazne počinioce

admin

VAKCINACIJA KLJUČ ZA OKONČANJE PANDEMIJE Milinković pozvao građane da se prijave

admin

Šta se očekuje od izbora u Nikšiću (Video)

admin

POLOŽENI VIJENCI NA SPOMENIK BRANIOCIMA TREBINJA Ćurić: Sloga brani Srpsku u miru, kao što je i u ratu

admin

Božićna i novogodišnja čestitka gradonačelnika Mirka Ćurića (Video)

admin

Ćurić: Srbi u Mostaru imaju punu podršku iz Trebinja

admin

Komentar