Grad Trebinje
Trebinje

Grad Trebinje objavio spisak: Ko može besplatno da koristi zatvoreni bazen

Na osnovu javnog poziva, Komisija grada Trebinja je formirala konačnu listu sa prijavljenih 908 zainteresovanih lica iz našeg grada za besplatno korištenje zatvorenog bazena u okviru Javne ustanove „Bazeni Trebinje“ tokom 2022. godine.

Za sve prijavljene, u srijedu i četvrtak, 11. i 12. maja, biće organizovano testiranje, u vremenu od 17 do 22, odnosno od 17 do 20 časova.

Za djecu sa poteškoćama u razvoju testiranje će biti upriličeno naknadno.

Podsjetimo, Javni poziv za besplatno korištenje zatvorenog bazena za 2022. godinu, izuzev za jul i avgust, raspisan je u drugoj polovini marta.

Pravo na besplatno korištenje ovog objekta imaju državljani RS – BiH sa prebivalištem na području našeg grada od najmanje dvije godine neprekidno u odnosu na godinu utvrđivanja prava i to – djeca od 6 do 18 godina bez jednog ili oba roditelja, djeca RVI od prve do sedme kategorije, djeca iz porodica sa troje ili više djece, djeca od 6 i mladi do 26 godina sa poteškoćama u razvoju, kao i studenti koji studiraju na visokoškolskim ustanovama u Trebinju, do 26 godina, bez obzira na prebivalište.

Konačna lista i raspored termina za testiranje mogu se pogledati na sajtu Grada Trebinja.

gradtrebinje.com