Izdvojeno Region

HOSTESE, TRENERI, TERAPEUTI, KONOBARI Pronađi posao u kratkom roku

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovu sedmicu. Prijavite se i sretno!

Strabag zapošljava na pozicijama tesar (m/ž) i armirač (m/ž). Mjesto rada je Pelješac, a prijave su otvorene do 6.9. Potrebni su uvjeti KV ili srednja stručna sprema, minimalno dvije godine radnog iskustva, a prednost donosi iskustvo rada na mostovima, vijaduktima i na visini. Aplicirajte.

Arena Casino u Pločama traži operatora/ blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću. Rok za prijavu je 1.9. Nude posebne pogodnosti obuke za kandidate bez iskustva, stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, mogućnost stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Potrebno je znanje engleskog jezika, spremnost na učenje i timski rad. Prijavite se čim prije.

Jet2.com Limited zapošljava u Dubrovniku na poziciji Resort Customer Helper (Rep) (m/f). Rok prijave je 2.9. Potrebna je entuzijastična, energetična osoba, fokusirana na korisnike i prilagodljiva. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću. Aplicirajte.

Barbir Bau Service d.o.o. zapošljava montera građevinskih skela (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 31.8. Traže se radnici sa iskustvom, a uvjet je posjedovanje vozačke dozvole C kategorije. Poslodavac osigurava samački smještaj i rad na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje ovdje.

Cogito j.d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Opuzenu. Rok prijave je 31.8. Traži se konobara/konobaricu za rad u cafe baru hotela Merlot u Opuzenu. Više na linku.

Alfaplan građenje d.o.o. zapošljava rukovatelja toranjskom dizalicom (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 31.8. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite više putem linka.

Bubimir, obrt, zapošljava prodavača (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 31.8. Posao uključuje rad u trgovini dječjom robom,aktivno zalaganje u segmentu prodaje, vizualno uređenje radnje, vješanje, slaganje i alarmiranje robe, te promjenu cjenovnih oznaka. Detalje provjerite ovdje.

Pizza shop d.o.o. zapošljava hostesu za dočekivanje gostiju (m/ž) u Dubrovniku. Potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 23.8. Osoba bi trebala potencijalnim gostima pokazati jelovnik, opisati jela, pitati ih o njihovim preferencijama te ih dovesti do odgovarajućeg stola s obzirom na broj osoba. Provjerite kako aplicirati.

Wellness Dalmacija d.o.o. traži wellness terapeuta (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 25.8. Potrebno je više osoba na poziciji s minimalno srednjom stručnom spremom. Više na linku.

Body Balance gym d.o.o. zapošljava kondicijskog trenera, fitness trenera (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 1.9. Potrebna je minimalno viša stručna sprema, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Posao podrazumijeva vođenje individualnih i grupnih treninga, dijagnostiku sportaša i rekreativaca, rad sa sportskim klubovima. Provjerite više ovdje.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Povezane vijesti

Waikiki traži veći broj radnika

admin

JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 13.10.2021. godine

admin

Violeta traži unapređivača prodaje u Trebinju

admin

JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 06.10.2021. godine

admin

PRILIKA ZA POSAO Na jugu Hrvatske se traže dizajneri, marketinški stručnjaci, voditelji poslovanja, prodavači…

admin

X express zapošljava! Potrebni radnici u Trebinju

admin

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više