Grad Trebinje
Izdvojeno Region

HOSTESE, TRENERI, TERAPEUTI, KONOBARI Pronađi posao u kratkom roku

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovu sedmicu. Prijavite se i sretno!

Strabag zapošljava na pozicijama tesar (m/ž) i armirač (m/ž). Mjesto rada je Pelješac, a prijave su otvorene do 6.9. Potrebni su uvjeti KV ili srednja stručna sprema, minimalno dvije godine radnog iskustva, a prednost donosi iskustvo rada na mostovima, vijaduktima i na visini. Aplicirajte.

Arena Casino u Pločama traži operatora/ blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću. Rok za prijavu je 1.9. Nude posebne pogodnosti obuke za kandidate bez iskustva, stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, mogućnost stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Potrebno je znanje engleskog jezika, spremnost na učenje i timski rad. Prijavite se čim prije.

Jet2.com Limited zapošljava u Dubrovniku na poziciji Resort Customer Helper (Rep) (m/f). Rok prijave je 2.9. Potrebna je entuzijastična, energetična osoba, fokusirana na korisnike i prilagodljiva. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću. Aplicirajte.

Barbir Bau Service d.o.o. zapošljava montera građevinskih skela (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 31.8. Traže se radnici sa iskustvom, a uvjet je posjedovanje vozačke dozvole C kategorije. Poslodavac osigurava samački smještaj i rad na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje ovdje.

Cogito j.d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Opuzenu. Rok prijave je 31.8. Traži se konobara/konobaricu za rad u cafe baru hotela Merlot u Opuzenu. Više na linku.

Alfaplan građenje d.o.o. zapošljava rukovatelja toranjskom dizalicom (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 31.8. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite više putem linka.

Bubimir, obrt, zapošljava prodavača (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 31.8. Posao uključuje rad u trgovini dječjom robom,aktivno zalaganje u segmentu prodaje, vizualno uređenje radnje, vješanje, slaganje i alarmiranje robe, te promjenu cjenovnih oznaka. Detalje provjerite ovdje.

Pizza shop d.o.o. zapošljava hostesu za dočekivanje gostiju (m/ž) u Dubrovniku. Potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 23.8. Osoba bi trebala potencijalnim gostima pokazati jelovnik, opisati jela, pitati ih o njihovim preferencijama te ih dovesti do odgovarajućeg stola s obzirom na broj osoba. Provjerite kako aplicirati.

Wellness Dalmacija d.o.o. traži wellness terapeuta (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 25.8. Potrebno je više osoba na poziciji s minimalno srednjom stručnom spremom. Više na linku.

Body Balance gym d.o.o. zapošljava kondicijskog trenera, fitness trenera (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 1.9. Potrebna je minimalno viša stručna sprema, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Posao podrazumijeva vođenje individualnih i grupnih treninga, dijagnostiku sportaša i rekreativaca, rad sa sportskim klubovima. Provjerite više ovdje.

Povezane vijesti

PUNO PRILIKA ZA POSAO! Pogledajte što se sve nudi u Dubrovniku i okolini!

admin

Javni konkurs za upražnjena radna mjesta

admin

Tražite posao? Evo što se nudi u Dubrovniku i okolini

admin

Rad od kuće, atraktivne stimulacije, bonusi i nagrade… Evo što se nudi na tržištu rada u Dubrovniku

admin

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin