Grad Trebinje
Trebinje

Jednom dozom vakcinisano više od 7.000 ljudi: Danas revakcinacija 1.000 građana Trebinja

Hiljadu građana Trebinja koji su ranije vakcinisani vakcinom “Sputnjik V” danas će biti revakcinisani, rečeno je u trebinjskom Domu zdravlja.

Iz ove ustanove su obavijestili sve pacijente koji su vakcinisani “Sputnjik V” vakcinom 26. maja i 2. juna ove godine da će revakcinacija biti obavljena u Sportskoj dvorani “Miloš Mrdić” u Bregovima”.

Iz trebinjskog Doma zdravlja mole sve pacijente da zbog poštovanja epidemioloških mjera na zakazanu revakcinaciju dođu u terminima navedenim na izdatim potvrdama, od osam do 14.00 časova.

– Za pacijente koji su iz bilo kog razloga spriječeni da dođu na revakcinaciju u zakazani termin, revakcinacija će biti obavljena u Higijensko-epidemiološkoj službi Doma zdravlja u naknadno dogovorenim terminima – istakli su iz ove zdravstvene usanove.

U Domu zdravlja Trebinje naveli su da je do sada ta ustanova bar jednom dozom vakcinisala više od 7.000 ljudi, da je u Bolnici Trebinje vakcinisano još 300 građana, a u Regionalnom centru Instituta za javno zdravstvo Trebinje još oko 700 pacijanata.

SRNA