Grad Trebinje
Video Zanimljivosti

“JEDVA SAM DOČEKALA” Lidija ležala 50 dana bez da se pomjeri i tako postavila novi rekord u takmičenju (VIDEO)

Ja volim kada nemam posla, volim da se izležavam.

Ovo kaže Lidija Marković iz Nikšića pobjednica ovogodišnjeg takmičenja u ležanju koje se tradicionalno održava u Crnoj Gori. Lidija je ujedno i rekorderka ovog takmičenja jer se izležavala čak 50 dana.

Lidija kaže da se dugo pripremala za takmičenje u ležanju i da je tri godine čekala da konačno učestvuje na ovom događaju pa se prva prijavila i prva pojavila na lokaciji za izležavanje.

– Ja sam jedva čekala da se prijavim i da odmaram. Iskreno nije ništa bilo teško. Znate li vi kako je dobar osjećaj kada znate da vas sutra ne čekaju nikakve obaveze nego samo da uživate – izjavila je Lidija nakon takmičenja u ležanju na kojem je osvojila prvu nagradu od 1.000 evra koje je velikodušno poklonila u humanitarne svrhe, piše Blic.

Lidija je prvo mjesto podijelila dogovorom sa Filipom iz Mojkovca koji joj je džentlmenski prepustio lovorike. Oni su “nadležali” još 19 takmičara iz Crne Gore, Rusije, Srbije i Ukrajine.

@jutrozasve Nakon 50 dana završeno takmičenje u izležavanju. Pobjednica je Lidija Marković, koja je svoju nagradu dala u humanitarne svrhe #crnagora #lidijamarkovic @etnoselomontenegro @markovicliidija #balkan #takmicenje ♬ original sound – Jutro za sve

Komentar