Grad Trebinje
Republika Srpska

“Kako si sijao, tako žanješ” Gorica Dodik “opravdala” napad na Stanivukovića

Fizički napad na gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića, za Goricu Dodik, kćerku Milorada Dodika, srpskog člana Predsjedništava BiH, nešto je što je “moralo” da se desi!

Usvom tvitu prvo je ocijenila u kakvom društvu živimo.

– Užasno je to da danas svako kome se ne sviđaš može da ti priđe i fizički te napadne, mislila sam da je to vrijeme davno prošlo. Djevojka je, nažalost, samo sebe ponizila ovim što je uradila – napisala je ona.

U nastavku je, međutim, uprla prstom baš u Stanivukovića, smatrajući da je on krivac što je takvo ponašanje postalo u Srpskoj obrazac ponašanja!?

– Ali da ne zaboravimo da je upravo ovaj koji je dobio šamar “legalizovao” takvo ponašanje. Vjerujem da se svi sjećaju kako se on obraćao štićenim ličnostima, ljudima koji predstavljaju ovu Republiku, pritom ne mislim da on uopšte obnaša takvu funkciju da bi imao 5 tjelohranitelja i da treba da bude štićena ličnost. Kako je upadao na privatne posjede, jer je on sebi dao za pravo da presuđuje – stoji u tvitu Gorice Dodik.

Zaključak je, najblaže rečeno, zapanjujući za javnu scenu.

– Ne znam šta bi(h) ti rekla dragi gradonačelniče, ali kako si sijao tako i žanješ – zaključila je ona.

Podsjetimo da je Stanivuković napadnut i na sjednici Narodne skupštine RS, kada ga je 23. decembra 2019. udario Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS.

Komentar