Grad Trebinje
Republika Srpska

“Ko hoće može dobro da zaradi” Dodik poručio da mnogima smeta stabilna Srpska, pa zato plasiraju lažne tvrdnje

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je Republika Srpska finansijski stabilna, najmanje zadužena i redovno izmiruje sve obaveze.

Ovdje se otvaraju mnoge perspektive i šanse da ljudi rade i da onaj ko hoće može dobro da zaradi, rekao je Dodik i dodao da to mnogima smeta i plasiraju lažne tvrdnje o Srpskoj.

Dodik je naveo da je ponosan na svoje vođenje Republike Srpske, koje traje 19 godina i da su i danas njegova volja i energija koje ulaže maksimalne.

Predsjednik Srpske je u retrospektivi protekle sedmice na svom Instagram profilu podsjetio da je u Banjaluci prisustvovao obilježavanju Dana Vojske Republike Srpske, čije je formiranje bio način da se odbrani sloboda srpskog naroda, koji je u prošlosti doživio veliko stradanje.

– Vojska Republike Srpske je formirana kao narodna, patriotska, odbrambena i antifašistička i taj datum je važan za srpski narod – dodao je Dodik.

Dodik je u Banjaluci protekle sedmice prisustvovao i obilježavanju Dana pobjede nad fašizmom, a u Podgorici je bio gost na krsnoj slavi Sveti Vasilije Ostroški Nove srpske demokratije.

Komentar