Grad Trebinje
Izdvojeno Trebinje

Ko radi za praznike

Prvog maja većina trgovačkih radnji u našem gradu biće otvorena od sedam do 11 časova, a objekti „Binga“ neće raditi. Drugog dana prvomajskih praznika trgovine će raditi skraćeno, do 14 časova. Trgovačke radnje neće raditi na Vaskrs, petog i na Dan pobjede nad fašizmom, devetog maja, dok su im na Veliki petak i Vaskršnji ponedjeljak uobičajeni radni dani.

Trebinjske pekare, osim na Vaskrs, kada će biti zatvorene, neće mijenjati uobičajeno radno vrijeme.

Dežurna apoteka, sutra, na Praznik rada, od sedam do 21 čas je „Belladonna“ u Preobraženskoj ulici, drugog maja će sve apoteke raditi do 14 časova, dok će od 14 do 21 čas dežurati apoteka „Omega“ na južnom gradskom izlazu. Devetog maja dežurna je apoteka „Beolek“ u ulici Doktora Levija, pored Bolnice.

U Domu zdravlja Trebinje sutra je dežurni Tim XI Porodične medicine, a drugog maja Tim XII, oba na na drugom spratu glavne zgrade ove zdravstvene ustanove.

Na Veliki petak će dežurati Tim I, na Vaskrs Tim III, a na Vaskšnji ponedjeljak Tim IV u zgradi novog grudnog, dok je devetog maja dežurni Tim V Porodične medicine na prvom spartu glavne zagrade Doma zdravlja. U dane praznika dežurne ambulante rade od sedam do 12 časova.

Komercijalne banke u našem gradu biće zatvorene prvog i drugog maja, kao i na Veliki petak, Vaskrs i Vaskšnji ponedjeljak te na Dan pobjede nad fažizmom. Benzinske pumpe će i u dane praznika raditi uobičajeno radno vrijeme.

Komentar