Grad Trebinje
Sponzorisano

KOMPANIJA MERIDIAN: Podrška ženskom sportu fokus i u ovoj godini

Kompanija Meridian i u 2024. godini ima jasan strateški cilj, a to je, između ostalog, jačanje ženskog sporta i ženskih sportskih kolektiva.

Prošla godina protekla je u znaku podrške sjajnim ekipama, rasadnicima reprezentativki i budućih svjetskih imena sporta: SFK 2000 Sarajevo, ŽKK RMU Banovići, ŽKK Mladi Krajišnik i UOK Banja Luka Volley.

GINISOVE REKORDERKE

Rijetke kompanije mogu da se pohvale kao Meridian, da su ponosni sponzori Ginisovih rekorderki SFK 2000 Sarajevo. Ove sjajne fudbalerke su se u knjigu rekorda upisale sa 21 uzastopnom titulom državnog prvaka u ženskom fudbalu.

-Meridian je prošle godine postao ponosni dio porodice ovog kluba, i izuzetno zadovoljstvo nam je što smo uz žene koje su pokazale da ne postoji nemoguće i nedostižno. One bi trebalo da budu primjer svim sportistima u BiH – kažu u Meridianu.

PERSPEKTIVNE KOŠARKAŠICE

Košarkašice iz Banovića već dvije godine drže se na samom vrhu bh. takmičenja, a stigle su i do međunarodnog nivoa – WABA lige. Uprkos trudu i predanom radu, kažu da bez pomoći sponzora ne bi bile jedna od najuspješnijih ekipa u BiH.

Kompanija Meridian uključila se i u obilježavanje 60 godina postojanja ŽKK Mladi Krajišnik iz Banjaluke, kluba u kojem su karijeru započele legendarne Slađana Golić i Milica Deura, te košarkaška zvijezda Saša Čađo.

MLADE ODBOJKAŠKE NADE

Odbojkašice vrijedno rade i bore se za vrh tabele a kompanija Meridian podržala je BL Volley koji ima sjajnu sportsku priču. Stvaraju uspješne sportistkinje, ali insistiraju i na akademskim dostignućima djevojaka kojima je ovaj klub kao druga roditeljska kuća.

– Mnoge članice kluba u Banjaluku su došle zbog školovanja i sportske karijere. Kompanija Meridian je prepoznala njihovu ambiciju i svesrdno ih podržala – kažu u Meridianu.

Komentar