Grad Trebinje
Košarka

Košarkaši lumpovali u Somboru: Jokić i Bobi POPELI SE NA STO na nastupu legendarne pjevačice

Nikola Jokić i Boban Marjanović uživaju u odmoru, a centar Denvera ugostio je košarkaša Hjustona u svom rodnom Somboru.

Nije više tajna, Nikola Jokić dolazi na okupljanje reprezentacije Srbije. Rano je ispao iz plej-ofa NBA lige, Denver je ispustio tron protiv Minesote, a sada se igra finalna serija Bostona i Dalasa.

Tako je mnogima pao kamen sa srca, Jokić je imao više vremena da se odmori i spremi za pripreme za Olimpijske igre. Punio je baterije u Švedskoj, bio je na konjičkim trkama, raftingu, a sada odmor privodi kraju u svom Somboru.

Tu je ugostio Bobana Marjanovića i uživali su zajedno u nastupu Ane Bekute.

Aktuelni vicešampion svijeta, muška košarkaška reprezentacija Srbije, predstavljaće Srbiju na Olimpijskim igrama koje se u julu i avgustu održavaju u Lilu i Parizu.

U susret početku priprema, selektor reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić je odredio spisak od 16 kandidata za srpski nacionalni tim.

Kandidati su: Vasilije Micić, Aleksej Pokuševski, Bogdan Bogdanović, Nikola Jović, Nikola Jokić, Vladimir Lučić, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Filip Petrušev, Nikola Milutinov, Dušan Ristić, Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz, Dejan Davidovac i Uroš Plavšić.

Početak okupljanja reprezentacije je 24. juna, dok će fakultativni treninzi početi nekoliko dana ranije. Prve provjere iza zatvorenih vrata su 5. i 7. jula protiv Holandije i Turske, piše Sportal.

Prvi zvanični prijateljski meč tim Srbije će igrati 12. jula protiv Francuske u Lionu. Zatim slijedi put u Abu Dabi, gdje će se tim Srbije sastati sa Australijom 16. jula i reprezentacijom SAD dan kasnije.

Potom slijedi povratak u Srbiju i duel sa Japanom 21. jula u Beogradskoj areni.

Put Lila, tim Srbije kreće 24. jula.

Komentar