Grad Trebinje
Ostali sportovi

Kundačina odličan na MPM „PLIVAČKI (re)START“ u Sarajevu

Plivači KVS „Leotar“ ovoga vikenda su učestvovali na Međunarodnom plivačkom mitingu ” PLIVAČKI (re) START 2023″ . Ovaj plivački miting održan ja na olimpijskom bazenu Otoka u Sarajevu. Miting je održan u organizaciji PK “Sport Time” i PK “Spid” iz Sarajeva. Takmičenje je održano u dva dana. U subotu su se takmičili plivači u starijim kategorijama, 2011 godište i stariji a u nedeljnom dijelu takmičarskog programa su se takmičili plivači u mlađim kategorijama, 2012 godište i mlađi.

Na ovome plivačkom takmičenju učešće je uzelo 537 plivača iz 32 kluba sa prostora Srbije, Crne Gore, Turske, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

KVS “Leotar” na ovogodišnjem MPM ” PLIVAČKI (re)START” su predstavljali, Igor Kundačina (2008),   Ognjen Ćurić (2007) i Filip Piljević (2005). Plivači KVS „Leotar“ su se takmičili u starijim kategorijama u subotnjem dijelu takmičarskog programa.

Igor Kundačina se na „Otoci“  okitio zlatnom medaljom na 200m mix i srebrenim medaljama na 50m leđno i 100m leđno. Filip Piljević se okitio srebrenom medaljom na 100m leđno.

Sa takmičenjem u Sarajevu plivači KVS „Leotar“ su nastavili  takmičenja u ovome dijelu sezone a u oktobru ih očekuju još niz međunarodnih plivačkih mitinga

“Odličan nastup načih plivača u Sarajevu. U oktobru nas iz vikenda u vikend očekuju nova takmičenja , a vrhunac ovog dijela sezone za naše takmičare je MPM ” TREBINJE OPEN 2023″ koje se u organizaciji KVS “Leotar” održava 11.11.2023 na zatvorenom olimpijskom bazenu u našem gradu”. – ističe, Veljko Piljević, trener u KVS Leotar.

Komentar