Grad Trebinje
Trebinje

LEOTAR DOBIO NOVO RUKOVODSTVO Mičeta predsjednik, puno sportista u upravi

Rajko Mičeta novi je predsjednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Leotar- odlučili su članovi skupštine trebinjskog premijerligaša.

Mičeta je naslijedio Gordana Mišeljića, koji je klub vodio u prethodne tri godine tokom kojih je Leotar od drugoligaša postao član najelitnijeg fudbalskog takmičenja.

Osim Mičete, novi upravni odbor čini još osam članova i to: čuveni prvotimci Leotara Veselin Klimović i Veselin Zrilić, Željko Radović, Pajo Janković, Dževad Baraković, Siniša Berdović, Marko Dučić i Borislav Grubač (za pravna pitanja), javlja trebinjelive.info.

Ovo je po prvi put u istoriji trebinjskog premijerligaša da okosnicu upravnog odbora čine sportski radnici koji su svoje prve fudbalske korake napravili upravo u Leotaru.

Mišeljić je rekao da je ponosan na protekli period . Leotar se iz Druge lige Republike Srpske plasirao u Prvu, a  zatim zaigrao Premijer ligu i u prvoj sezoni sačuva premijerligaški status. U međuvremenu je osvojio i Kup Srpske.

-Od svih klubova Leotar ima najmanji budžet, pa čak i od Slobode, Rudara i Radnika, koji su iza nas na tabeli. Drago mi je što je ova struktura ljudi uspjela u onome u šta je malo ko vjerovao, ali se zato danas ponovo vratilo povjerenje u najstarijeg Trebinjca. Leotar je dobio i licencu za nastavak takmičenja u Premijer ligi – naveo je Mišeljić.

Novoizabrani predsjednik Rajko Mičeta rekao je da je pred novom upravom velika obaveza.

-Trudićemo se da iznesemo sve obaveze koje su pred nama. Od danas pravimo nove planove, radimo svim srcem i dušom za Leotar- rekao je Mičeta.

Ono što je naglašeno kao prioritet je izgradnja reflektora na stadionu u Policama i izgradnja stadiona sa vještačkom travom te postavljanje hibridne trave na teren u Policama.

Povezane vijesti

Veso Klimović: POLA VIJEKA NA POLICAMA

admin

Pogledajte najzanimljivije detalje utakmice Sutjeska – Leotar (Video)

admin

Pobjeda protiv Modriče (Video)

admin

Komentar